Se och göra

Surdegsbröd hos Stampens Kvarns

Eget surdebsbröd

På Stampens Kvarn bakar man sitt eget surdegsbröd med kvalitetsmjöl från Wästgötarna och helt utan jäst.

Wästgötarnas mjöler har en fantastisk karaktär och kan enkelt spåras tillbaka till den västgötaåker där det odlades. 

Du kan både Stampens eget surdegsbröd, knäcke och mjöl från Wästergötarnas på Stampens kvarn.

Läs mer om Wästgötarna här.


Om Kvarnen

Kvarnen har en unik miljö från slutet av 1600-talet och här finns ca 70 platser inomhus och än fler utomhus. Om vädret tillåter kan man sitta vid kvarndammen och dricka sitt kaffe.

Här maldes mjöl ända in till mitten av 1960-talet. Allt det gamla är väl bevarat i en mysig miljö, även kvarnarna och de tjocka timmerväggarna. Ett nytt restaurangkök är tillbyggt med gammal stil utvändigt, som drivs med el som produceras av vattnet från Hjo-ån som passerar kvarnens turbiner.

Stampens Kvarn

En mysig restaurang i unik kvarnmiljö. Restaurangen är belägen strax väster om Hjo och ligger vackert utmed Hjoån.

Menyer med lokala råvaror, husmanskost, dagens lunch och catering. 

Kontaktinformation

Stampens Kvarn i Hjo
Stampens Kvarn

Telefon: 0503-10551
Bokning: 0503-10551

E-post: hej@stampenskvarn.nu
Hemsida: www.stampenskvarn.nu

Hitta hit