Paket/Erbjudande

VIP 55+ erbjudande på VANN Spa Hotell & Konferens, Lysekil

En del av: VANN Spa Hotell & Konferens, Lysekil

CHECKA IN. ANDAS UT.

Miljön såväl inne som ute andas högsta kvalitet. VANN är ritat av Sveriges kanske störste nutida arkitekt, Gert Wingårdh, vars känsla för material och form är välbekant. Hotellet är också en naturlig del av ett naturreservat vid Gullmarsfjorden, Sveriges enda tröskelfjord vars unika marina liv kvalificerat den till marint skyddsområde. Ett hett tips är att när du har checkat in och ställt ner ditt bagage - gå på upptäcktspromenad. Bättre kan inte din spavistelse börja.

En liten varning i all välmening: På Vann har en och annan gäst haft svårt att gå upp på morgonen. Underbara Carpe Diem sängar har den effekten på kropp och själ. Man vill liksom bara ligga kvar och njuta. Men det där är något man har ganska lätt att leva med, eller hur? Sköna sängar är en del av VANNs totala servicekoncept som helt enkelt går ut på att du ska må riktigt, riktigt bra hos oss.

VANNS FLERDIMENSIONELLA SPAUPPLEVELSE

Med en 1000 kvm spa-avdelning ger VANN Spa Hotell och Konferens den västsvenska spa-upplevelsen helt nya dimensioner. Miljön hos oss visar mycket av vårt sätt att tänka och vara. Vi välkomnar dig i ett hus som omfamnar vattnet som livets källa och som talar ett alldeles eget form- och materialspråk. Huset är skapat att vara en självklar del av det mäktiga bohuslänska granitlandskapet och från våra panoramafönster har du en magisk utsikt över Gullmarsfjorden. Här sveper vi in våra gäster i en magisk väv av vatten och unika upplevelser. Vi för dig varsamt från vatten till bastuhetta. Från stressad och småtrött till harmonisk, utvilad och energiladdad. På en dag. Eller hur länge du själv vill. Fyrstjärnig lycka stavas VANN.

MAGISKA TJÄRNAR, POOLER OCH KURBAD

Sparitualen på Vann är en både fysisk och sinnlig naturupplevelse. Låt våra magiska vatten: Stora Tjärnen och Lilla Tjärnen omfamna dig med vältempererat vatten och känn känslan. Därute, på andra sidan panoramafönstret, skimrar den mäktiga Gullmarsfjorden. Dröm dig bort i ett skärgårdslandskap som väcker sommardrömmar, alla tider på året. Komplettera sedan gärna med ett kurbad. VANN är fullt av vatten. Och de flesta av våra gäster kan inte få nog av det.

VIP 55+ paketet:

 • Övernattning i dubbelrum två nätter
 • Entré till vårt stilla spa med sex stycken pooler och tre olika bastu designat av Gert Wingårdh, med utsikt över den rogivande Gullmarsfjorden. 
 • Möjlighet att delta i våra aktivitetspass.
 • Lån av skön badrock och Vanns tofflor att ta med hem. 
 • En 2-rätters middag komponerad efter säsong av våra kunniga kockar.
 • Stor frukostbuffé med hembakat bröd och ekologisk frukt.

Kontaktinformation

VANN Spa Hotell Konferens
Lysekil
454 80 BRASTAD
Telefon: 0523-44200
Bokning: 0523-44200
Fax: 0523-44459

E-post: info@vann.se
Hemsida: http://www.vann.se

Hitta hit

Öppettider

Detta paket gäller följande dagar:
Ankomst söndag - bo till tisdag
Ankomst måndag - bo till onsdag

Öppettider i spaavdelningen:
Söndag-torsdag: 07.00-20.00
Fredag: 07.00-21.00
Lördag: 07.00-22.00

Prisinformation

Pris från 1195 kr per person i dubbelrum

Enkelrumstillägg +300 kr per person

 

Tilläggspriser:

 • Svittillägg 850 kr per person/natt 
 • Kaptensvittillägg 500 kr per person/natt
 • Dubbelrum Plus rumstillägg 200 kr per rum/natt

Fakta

Detta ingår:

 • Övernattning i dubbelrum två nätter
 • Frukostbuffé båda dagarna
 • 2-rätters middag på ankomstdagen
 • Entré till spa och träning
 • Möjlighet att delta i våra gruppaktiviteter i spa

Vägbeskrivning

Vann ligger 23 km nordost om Lysekil. Från Göteborg är det ca 110 km och drygt en timmas bilresa. Du som kommer med bil på E6:an, välj Smögen länsväg 162 ca 10 km norr om Munkedal. Tag vänster efter ca 4 km, avfart mot Vann. GPS-koordinater: LAT: 58,4436 LONG: 11,5744

Faciliteter

Restaurang
Bar
TV
Hårtork
Tvätt service
Bastu
Husdjur välkomna
Tennis
Tillgänglighetsanpassad
Uteplats
Frukostservering
Vandringsled
Barnmeny
Parkering
Room service
Badplats
Gratis WiFi