Se och göra

Skärgårdsturer

En del av: Oneguide - Fiskeguidning, dykturer och skärgårdsturer

Färdiga paket

Klädesholmen turen (ca 2tim) upp till 9 personer.

Vi utgår från Skärhamn och tar Hjärterösund till Flatholmen, rundar Klädesholmen ner till Rönnäng och Tjörnekalv för att sedan gå tillbaka till Skärhamn.

Pris 2500kr.

Mollösunds turen (ca 3-4tim) upp till 9 personer.

Vi utgår från Skärhamn och går norrut via Kyrkesund och Härön upptill Mollösund för att sedan om vädret tillåter gå på utsidan om Härön ner till Flatholmen och rundar Klädesholmen vidare genom Hjärterösund tillbaka till Skärhamn.

Pris 4500kr

Marstrands turen (ca 4-5tim) upp till 9 personer.

Vi utgår från Skärhamn och kör söderut via Klädesholmen, Rönnäng och Tjörnekalv passerar mellan Dyrön och Åstol vidare söderut på insidan av Instön för att sedan vända norrut genom Albrektssundskanal upp mot Marstrand och sedan tillbaka till Klädesholmen.

Pris 5500kr.

Tjörn runt (ca 5-6tim) upp till 9 personer.

Vi utgår från Skärhamn och tar oss söder ut genom Hjärterösund, förbi Flatholmen och Klädesholmen vidare till Rönnäng och Tjörnekalv, sedan passerar vi Åstol och Dyrön för att sedan gå in i Hakefjorden till Stenungsund där efter kör vi vidare genom Skåpesund för att komma ut i Stigfjorden och går upp i Lyresund mot Nösund för att sedan komma till Mollösund. Sedan kör vi söderut nerigenom Kyrkesund och Härön tillbaka till Skärhamn.

Pris 6500kr.

Skräddarsy er personliga skärgårdstur (3-8tim) upp till 9 personer.

Tillsammans med oss så lägger ni upp en tur som kan innehålla det mesta från bad och picknick, muser, konstutställningar till trerätters middag på en klippa medans solen går ner i bakom horisonten.

Pris från 4500kr.

Kontaktinformation

Sankt Pauligatan 24
416 60 Göteborg
Kontaktperson: Niclas
Telefon: 0702-646280

Arrangör: oneguide

E-post: niclas@oneguide.se

Mer från Oneguide - Fiskeguidning, dykturer och skärgårdsturer

Utbud

Prisinformation

Pris från 2500 SEK upp till 9 personer

Fakta

Reservation

Bokningar kan ställas in p.g.a. hårda vindar/dåligt väder, maskinfel/tekniska fel, varvid inbetalt belopp återbetalas. Hårda vindar och dåligt väder är något som vi på oneguide bedömer.