Sevärdheter

Marstrands Dyk & Skeppshandel AB

 Stängt för dagen

Vi vill hjälpa boende och besökare att ta del av det finaste vi vet: Marstrand och havet där omkring, både över och under ytan. 

I vår livsstilsbutik finner presenter, inredning och mycket annat. Kom in och låt dig inspireras! I vår välsorterade Watski avdelning finner du det mesta av det bästa för Din båt. Dessutom fräscht badmode och utrustning för vattensport, fiske och lek.

PADI Dykcenter & PureApnea Fridykning

Marstrand erbjuder några av västkustens finaste dykvatten. Vi delar stolt med oss av dessa! Utfärder för certifierade dykare till ett 30-tal dykplatser, prova-på-dyk för de som ännu inte upplevt undervattensvärlden, och utbildning enligt PADI från grundkurs till Divemaster och olika "Specialities". Fridykningsutbildning med Annelie Pompe (PureApnea) anordnas ett par helge.r per säsong Kom upp och dyk en helg med oss, vi hjälper till med boende och ”after-dive” förstås! Håll utkik på vår F-Book eller Instagram för aktuella evenemang.

I butiken finner du utrustning frånCressi, Dir Zone, ScubaPro, Waterproof och andra välkända märken. Luftfyllning 200/300 bar, uthyrning av dräkter och luftpaket. Vi erbjuder dessutom regulator-service och tar hand om provtryckning av dina flaskor.

Stand-up-paddling & segla 2-Krona

2-Kronan är en modern jolle som passar såväl nybörjare som mer garvade seglare. Hyr halv- eller heldag. SUPa runt ön eller ner i Albrektssunds kanal. Samla ihop gänget och utmana på matchrace eller paddelstafett!

Service, installationer & vinterförvaring

Vi utför service på såväl utombordare som inombordsmotorer och drev. Reparationer, glasfiber och lackarbeten. Installation av marinelektronik från  Garmin, Yachtsafe. Bogpropellrar, trimplan. Installation av Nanni dieselmotorer. Tillverkning av badstegar & pulpits. Vinterförvaring av båtar upp till 35 fot (11 meter). Välkommen med din förfrågan!

Södra Strandgatan 15
44266 Marstrand
Idag 09:00 - 17:00
  1. Onsdag 09:00-17:00
  2. Torsdag 09:00-17:00
  3. Fredag 09:00-17:00
  4. Lördag 09:00-17:00
  5. Söndag 09:00-17:00
  6. Måndag 09:00-17:00
0303-61130
butik@marstrandsmarina.se
http://www.marstrandsmarina.se

Öppettider

Butiken håller stängt under januari och delar av februari månad.


Verkstaden öppet som vanligt Måndag till fredag

Res med kollektivtrafiken