Se och göra

Kajakuthyrning

En del av: Vänern Outdoor

Hyra kajak i Mariestad
Vill du hyra kajak i Mariestad så levereras kajakerna utan kostnad inom Mariestad (Hamnen, Ekuddens camping och Snapens friluftsgård/bad). Vill du hyra kajak i Mariestad och transportera den själv kan du hämta och lämna den på Skiffervägen 5 i Mariestad. Vi lånar då ut skumblock att fästa på takräcket och hjälper dig att lasta på och av. Ring alltid innan och bestäm en tid. Vi är ofta ute på olika uppdrag.


Kajakpaddling är en helt annan upplevelse än att paddla en kanadensare. Kajaken är snabbare och byggd för att klara större öppna vatten. Vi har både kajaker för den första turen, den mer avancerade paddlaren och de som vill ta med barn eller hund på turen. I hyrpriset ingår paddel, flytväst och kapell. Kajaken lämnas tillbaka urstädad.

Mobil kajakuthyrning
Vänern Outdoors kajakuthyrning är helt mobil. Kajakerna levereras ut till den plats där du vill starta paddlingen från och hämtas upp där du vill avsluta. Om du hyr kajaker hos oss erbjuder vi ett fast pris på 200 kr + 50 kr/sittbrunn för avlämning på och hämtning från följande platser: 

  • Torsö
  • Dillö
  • Sjötorp
  • Lyrestad
  • Töreboda
  • Vristulven

I mån av plats åker du som hyr med utan extra kostnad om du önskar. För övriga transporter utanför Mariestad tar vi ut en kostnad på 50 kr/mil + 50 kr/sittbrunn. Sträckan avser avståndet från Vänern Outdoor i Mariestad till iläggsplatsen och sträckan från upptagningsplatsen tillbaka till Vänern Outdoor.

Vi kan ta med upp till 6 personer och upp till 19 kajaker per vända. Detta gör att du kan planera in en tur från en plats till en annan utan att behöva paddla tillbaka samma väg.

Kontaktinformation

Skiffervägen 5
Mariestad
Kontaktperson: Peter van der Tol
Telefon: 0735-818282
Bokning: 0735-818282

Arrangör: Vänern Outdoor

E-post: info@vanernoutdoor.se
Hemsida: vanernoutdoor.se

Öppettider

Under sommaren 2016 har vi öppet 8-20. Eftersom vi kan vara upptagna med kurser, guidade turer och transporter kan vi inte alltid svara i telefon och vara på plats. Om vi inte kan svara så ringer vi upp dig.

Övrig tid: Säkrast 16-20 på vardagar och 8-20 på helger.

Mer från Vänern Outdoor

Utbud

Prisinformation

För fullständig prisinformation se www.vanernoutdoor.se eller prislista i PDF under dokument och länkar.

Uthyrningspris kajaker 2017:
Dagturskajak 195 SEK/3 h, 300 SEK/dag
Havskajak 250 SEK/3h, 350 SEK/dag
Tandemkajak 400 SEK/3h,500 SEK/dag

Flytväst, paddel och kapell ingår i priset.

Faciliteter

  • Husdjur välkomna
  • Kreditkort accepteras