Paket/Erbjudande

Sätra Bruks Herrgård - lugnande miljöer & spännande fiske!

Fiskepaket med professionell guide – jaga storgäddan.

En unik möjlighet att fiska i spännande vatten tillsammans med en skicklig fiskeguide och bo fyrstjärningt i vacker miljö med lugnet och stillheten som följeslagare. Fiske efter storgädda men även möjlighet att fiska abborre, gös, regnbåge eller vitfisk.

I priset ingår professionell fiskeguide, båt och utrustning under två hela dagar. Frukost- och lunchpaket samt en finare after-fishing middag ingår i paketpriset. Möjlighet att lägga till dagar, stanna en natt eller prova på fiske i andra vatten i närområdet finns. Kontakta oss så berättar vi mer.

Fiskeguiden och fisket

Fiskeguide Fredrik Fredén är en av de skickligaste i sin genre med storgädda som specialitet. Varje år guidar han nationella som internationella gäster i jakten på vår mest mytomspunna rovfisk. Instruktion och flexibilitet i jakten på drömfisken är hans ledord, vilket betyder att fokus i upplevelsen ligger på metodval för stor gädda, fisketeknik och anpassning efter förutsättningarna.

Spinn- och jerkfiske, trolling eller flötestrolling med betesfisk är de metoder som används vid fisket efter gädda. All fiske- och säkerhetsutrustning ingår. Oömma kläder rekommenderas.

Kontaktinformation

Sätra Herrgård
Undenäs
Kontaktperson: Björn Eriksson
Telefon: 0505-21025
Telefon: 0702-113304
Bokning: 0505-21025
Fax: 0505-21070

Arrangör: Sätra Bruks Herrgård

E-post: herrgarden@satrabruk.se
Hemsida: www.satrabruk.se

Hitta hit

Öppettider

Helår.

Prisinformation

5450 kr/ person för 2 övernattningar ink guide och helpension

2990 kr/person för 1 övernattning ink guide och helpension

Fakta

Båt- och fiskeutrustning ingår.

Inga förkunskaper krävs.