Äta

Handelsman Flinks Restaurang

Handelsman Flink

I anrik miljö, på Flatön i den bohuslänska skärgården hälsar vi dig välkommen till Handelsman Flink. Ett populärt besöksmål i Evert Taubes fotspår.Titta in i Handelsboden och upplev samma genuina miljö som när Evert Taube mötte Gustaf Johansson - Handelsman Flink. Koppla av i vår fina restaurang med en god och välsmakande måltid eller varför inte ta en glass eller fika. Kommer du med båt är det bara att lägga till vid gästbryggan alldeles nedanför.

Restaurangen

Utsikten är slående. Alldeles vid havskanten erbjuder vi god & vällagad mat. Givetvis är vår meny inspirerad av havet utanför men även av den svenska husmanskosten.

Handelsboden

Ett besök i Handelsboden tar dig tillbaka till svunna tider. Botanisera bland allsköns varor, allt ifrån karamellstrutar till presentartiklar och souvernirer

Café Lillflinken

Glass, härliga mackor, goda bakverk, kakor - det mesta hemmagjort förståss! Unna dig en rofylld stund ute på cafédäcket 

Kontaktinformation

Handelsman Flink
Flatön
47491 Ellös
Kontaktperson: Ingalill & Anna-Lill
Telefon: 0304-55051

E-post: info@handelsmanflink.se
Hemsida: http://www.handelsmanflink.se

Hitta hit

Öppettider

Från maj månad fram till midsommar har vi öppet på helgerna. Därefter har vi öppet varje dag till mitten av augusti för att sedan ha öppet på helgerna t.o.m. september.
Vi öppnar även vid andra tider för grupper

Mer från Handelsman Flinks Restaurang

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Restaurang, Kafé Handelsbod Havsutsikt, Boende Handikappanpassat: Ja, till viss del

Vägbeskrivning

Från Göteborg; Kör över Tjörnbroarna och fortsätt till Orust / Varekil / Ellös. Där kör du mot Flatön / Henån. Sväng av innan Morlanda golfbana. Ta färjan över till Flatön.

Från Uddevalla: Kör mot Lysekil/Grundsund. Sväng av vid skylt Grundsund. Sväng därefter av vid Dragsmark. Ta färjan över till Flatön.

Faciliteter

Lunch
Kafé
Gästhamn
Kreditkort accepteras
Restaurang med fullständiga rättigheter