Se och göra

Gårdsbutiken Nasseröds Bigårdar

På gården Nasseröd i Norra Bohuslän driver Helen Brunestål Martinsson Gårdsbutiken Nasseröds Bigårdar och biodlingen Nasseröds Bigårdar i de vackra omgivningarna kring Hamburgsund.

I gårdsbutiken erbjuds lokalproducerade delikatesser och naturligtvis honung. Sommar -, höst - & ljung- honung och flytande nyslungad honung som är en säsongsvara. Honungen smaksätts också med härliga kryddor som kardemumma, ingefära, kakao, saffran m fl.
Sortimentet kompletteras dessutom med: lokalproducerade delikatesser så som rökt korv, ost, knäckebröd, frysta detaljer av lamm- och viltkött, saft, sylt, rapsolja, marmelader mm - allt producerat inom Västra Götaland. Konsthantverk från närområdet: foton, träsnideri och silversmycken som tillsammans med inredning skapar den rätta gårdsbutiksatmosfären.

Biodling på yrkesnivå är ett mycket medvetet livsstilsval. Bin, miljön, en varsam produktion och binas hälsa är viktiga delar. Produkterna har sitt ursprung hos bin och det som bin producerar. Främst är honungen med sina goda egenskaper.

Välkomna till oss på Nasseröd önskar Helen, Aino, Bodil och Christel

Kontaktinformation

Nasseröds Bigårdar
Nasseröd Norrgården

Kontaktperson: Helen
Telefon: 0706-853029

E-post: nasserod@kajen.se

Öppettider

Öppettider maj-september
Fredagar: 14.00-18.00
Lördagar: 11.00-15.00

Öppettider övrig tid
Fredagar: 14.00-18.00
samt sista lördagen i månaden 11.00-15.00
Vi har utökade öppettider i Advent. Över jul, nyår och i januari semesterstängt. Vi öppnar för året sista helgen i januari!

Vid långhelger har vi ofta utökade öppettider se facebook för aktuell information.

Faciliteter

Affär
Året runt öppet