Boende

Villa Weidling B&B, Fengersfors

Personligt Bed & Breakfast i hjärtat av Dalsland.

  Villa Weidling ligger vackert beläget i Fröskogs kyrkby ca 2 mil väster om Åmål och 2 kilometer från Fengersfors där du bland annat finner Not Quite. En plats och ett nätverk för konstnärer, hantverkare och formgivare.   Villa Weidling har tre möjligheter till boende. Två finns i huvudbyggnaden, Ateljén och Västra rummet. Den tredje möjligheten finns i en separat liten stuga, Lillstugan.   Frukosten serverar vi med bröd från bageriet i Fengersfors, Brukets Godaste, honung från Myrängens biodling. I möjligaste mån är övriga varor antingen närodlade eller ekologiska. 

 

 Våra rum   Rummen är personligt inredda med både gamla och nya ting för att skapa en unik och personlig känsla.   Ateljén är vårt största rum. Den är inredd med en dubbelsäng/två bäddar och en extra säng.   Västra rummet är inrett med en dubbelsäng.   Båda dessa rum ligger på övervåningen i huvudbyggnaden. Delat badrum med toalett, badkar (dusch) och handfat ligger i anslutning till rummen.   Det tredje rummet är en charmig liten stuga. Den är inredd med en dubbelsäng/två bäddar och en extra säng. Dusch och toalett finns i huvudbyggnaden.

Kontaktinformation

Villa Weidling
Hensbyvägen 10
66295 Fengersfors
Kontaktperson: Lotta Weidling
Telefon: 076-1415270
Bokning: 076-1415270

E-post: info@villaweidling.se
Hemsida: www.villaweidling.se

Hitta hit

Öppettider

Öppet hela året. Förbokning september - maj.
Incheckning 16:00 - 18:00
Utcheckning 11:00

Prisinformation

I alla våra priser är det inkluderat lakan, handdukar och frukost. 

Se hemsidan för aktuella priser! 

Res med kollektivtrafiken

Buss går vardagar från Åmål till Fröskog/Fengersfors.

Fakta

Antal bäddar: 8

Antal sovrum: 3

Frukost, lakan och handdukar ingår i priset.

Gratis Wifi 

Vägbeskrivning

Från Göteborg
Tag riksväg E45, sväng av till vänster mot Fengersfors vid Statoil i Tösse strax söder om Åmål. Kör cirka 12 km och tag till höger mot Fengersfors. Efter 20 meter ta första vänster mot Fröskogs kyrka. Kör ytterligare 25 meter Villa Weidling ligger på höger sida.

Från Stockholm, Åmål
Kör mot Karlstad, Åmål och sedan riksväg 45 söderut. Sväng av till höger mot Fengersfors vid Statoil i Tösse strax söder om Åmål. Kör cirka 12 km och tag till höger mot Fengersfors. Efter 20 meter ta första vänster mot Fröskogs kyrka. Kör ytterligare 25 meter Villa Weidling ligger på höger sida.

Faciliteter

TV
Hårtork
Affär
Fritidsfiske
Kreditkort accepteras
Frukostservering
Året runt öppet
Kaffe/Te
Badplats
Gratis WiFi