Se och göra

JOCHNICKS Hälsa Inspiration Utveckling

Presentkort

Köp presentkort på vår bokningssida och betala direkt. www.jochnicksutveckling.se

För kroppen

Hanakasumi 

Japanskt inspirerad massagebehandling. Enzympeeling med rispuder och körsbärsblommor med speciella skrubbvantar. Återupplivande och avkopplande fotakupressur, mjuk kropps-massage med väldoftande sheasmör och med inslag av varma lavastenar. Vi avslutar med en härlig energigivande ansikts- och skalpmassage. En behandling som tar dig på en lång resa och djupaste avslappning. – Helkropp 80 min 995 kr.

Total Care

En total upplevelse av avslappning med härliga aromaaoljor. Du får en helkroppsscrub, mjuk massage med härliga eteriska oljor med inslag av varma lavastenar. Vi avslutar med en härlig energigivande ansiktsbehandling och skalpmassage. Du känner dig som pånyttfödd. – Helkropp 90 min 1 125 Kr.

Hot Stone Massage

En massagebehandling med varma, lena lavastenar tillsammans med väldoftande aromaoljor, som ger en känsla av totalt välbefinnande. Vi arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen. – Halvkropp 30 min 495 kr – Helkropp 70 min 900 kr.

Mjuk oljemassage

En skön behandling med lugn, mjuk och avslappnande beröringsmassage (taktil stimulering) med inslag av varma lavastenar och väldoftande aromaolja. Du når full avkoppling. – Helkropp 40 min 700 kr.

Regndroppsmassage

En mjuk och härlig aromaterapibehandling med läkekraften från 100% naturliga, medicinska eteriska oljor. Bra mot rygg- och nackbesvär samt stärker immunförsvaret. Vi arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen. Vi avslutar med en härlig energigivande ansikts- och skalpmassage. För maximal effekt väljer du att duscha dagen efter behandlingen. – Helkropp 80 min 995 kr. 

Access Bars

En energigivande behandling med Access Bars teknik där vi med lätt beröring stimulerar 32 punkter på huvud och ansikte. Spänningar i både kropp och sinne lindras! En varaktig känsla av frid och välbefinnande skapas. Du känner dig både avslappnad och stärkt på samma gång. – 60 min 850 kr.

Klassisk massage

En terapeutisk, djupgående, uppmjukande och välgörande massage där vi går in på djupet och bearbetar dina muskler vilket reducerar dina spänningar och ökar cirkulationen. – 20 min 400 kr, 40 min 700 kr. Lägg till 10 min för 150 kr. Anges vid bokningen.

Energimassage

Härlig energigivande massage för rygg, axlar, nacke och skalp där du sitter bekvämt i en stol med kläderna på och får massage. – 20 min 400 kr.

Duobehandlingar

Duo Hanakasumi – för två personer

Japanskt inspirerad massagebehandling för er båda. Enzympeeling med rispuder och körsbärsblommor med sp eciella skrubbvantar. Återupplivande och avkopplande fot- akupressur och mjuk kroppsmassage med väldoftande sheasmör, som gör den torraste huden smidig. Vi avslutar med en energigivande ansikts- och skalpmassage. (En terapeut) – Helkropp 120 min 1 025 kr/person.

Duo Total Care – för två personer

En total upplevelse av avslappning för er båda. Ni får en härlig rengörande helkroppsscrub, mjuk massage med härliga eteriska oljor och inslag av varma lavastenar samt ansikts- och skalpmassage. Ni känner er som pånyttfödda. (En terapeut) – Helkropp 120 min 1 025 Kr/person.

Duo – Regndroppsmassage för två personer

En mjuk och härlig aromaterapibehandling för er båda med läkekraften från 100% naturliga, medicinska eteriska oljor. Vi arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen. Bra mot rygg- och nackbesvär samt stärker immunförsvaret. (En terapeut) – Helkropp 120 min 1 025 kr/person.

Duo – Hot Stone massage för två personer

Skön massage med varma lavastenar tillsammans med väldoftande aromaoljor, som ger en känsla av totalt välbefinnande. Vi arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen. (En terapeut). – Helkropp 90 min 850 kr/person.

För ansikte

Vital Treatment – Ansiktsbehandling

Rengöring, kort hudanalys, peeling, ansiktsmassage, anpassad ansiktsmask efter din hudtyp, serum och en härligt fuktgivande ansiktscréme - ekologisk. – 20 min 400 kr – 40 min 700 kr.

Ansiktsmassage

En skön energigivande ansikts-, nack- och skalpmassage med  en näringsrik olja, som tillför huden mycket vitaminer och anti-oxidanter. Vi avslutar med en härlig fuktgivande ansiktscreme. Välgörande för hela kroppen – 20 min 400 kr.

Dina fötter

Fotmassage med scrub

Njut av en härlig scrub och fotmassage med tryck av akupressur. Vi avslutar med en välgörande fotcreme. – 20 min 400 kr.

Fina fötter

Njut av ett mjukgörande fotbad innan fötterna skrubbas, hälar och naglar filas och putsas till. Därefter en härlig fotmassage. Behandlingen avslutas med av en mjukgörande fotcreme. Vi behandlar endast friska fötter.  – 60 min 850 kr. (Köp till lackning för 150 kr, som bokas i förhand).

Dina händer

Handmassage

Njut av en härlig handscrub, inpackning och handmassage. – 20 min 400 kr.

 

Erbjudanden

Håll utkik efter erbjudanden på bokningssidan och i receptionen.

 

Kontaktinformation

Gullmarsstrands Hotell & Konferens
451 78 Fiskebäckskil
Kontaktperson: Karin Jochnick
Telefon: 0707-397198
Telefon: 0707-397198

E-post: karin@jochnicksutveckling.se
Hemsida: www.jochnicksutveckling.se

Hitta hit

Öppettider

se bokningskalender på www.jochnicksutveckling.se

Prisinformation

Prisexempel

Hanakasumi 70 min 800 kr

Klassisk Massage från 400 kr

Hot stone  45 min 595 kr

Ansiktsbehandling 45 min 595 kr

Fotmassage 20 min 350 kr

Res med kollektivtrafiken

Gå runt byggande och ta till höger. I samma hus som Hanna i Krögen.

Fakta

För bokning
Online: www.jochnicksutveckling.se
Telefon: 0707-397 198/0523-66 77 88
Via receptionen på Gullmarsstrand

Vägbeskrivning

Kör från Torp Köpcentrum mot Lysekil. Ta vänster mot Fiskebäckskil och Grundsund. Mitt inne i samhället finns vi strax innan ICA. På höger sida.