Äta

Gula Paviljongen i Hjo

Välkommen till Gula Paviljongen - Hjos ekologiska glasscafé mitt i Hjo. Gula Paviljongens flaggskepp är Wetternglas. Där svensk kvalitet möter italienskt hantverk. En gräddglass av ekologisk och närproducerad grädde, mjölk och ägg. Fri från tillsatser. Precis så som det skall vara!

Från Midsommar öppet alla dagar kl.11:00-18:00.
Innan MIdsommar öppet vid fint väder. 

Följ Wetternglass på instagram @wetternglass 

Kaffe 

Kaffebönorna rostas med omsorg på andra sidan Vättern i ett litet idylliskt rosteri vid Vistakulles fot. Rosteriet har en nära kontakt med sina leverantörer, och de olika bönorna kommer alltid från samma region, från samma gård och från samma bonde. På så sätt vet man att kaffet håller högsta kvalitet. Utöver bryggkaffe erbjuders  även espresso, latte, capuchino med mera. Självklart är kaffet schysst mot miljön och de som odlar de.

Dricka

För de som föredrar något annat än kaffe finns det läsk från Malmö. Sortimentet består av cola, rabarber, citron, apelsin och är inte bara ekologiskt och fritt från tillsatser utan innehåller även mindre socker. För de som vill ha något utan bubblor finns det saft och must från Norrgårds fruktträdgårdarna utanför Huskvarna. 


Kontaktinformation

Hamngatan 7
544 30 Hjo
Telefon: 070-8860987

E-post: info@gulapaviljongen.se
Hemsida: http://gulapaviljongen.se/

Hitta hit

Öppettider

Från Midsommar öppet alla dagar kl.11:00-18:00.
Innan Midsommar öppet vid fint väder.

Faciliteter

  • Kafé
  • Husdjur välkomna
  • Uteplats