Resa

Hyr M/S Rania

Hyr en egen skärgårdsbåt

Välj den vackraste vägen genom vår skärgård. Den skiftar från kala granitklippor till blomsterängar, från fiskelägen och skepparsamhällen till småstadsidyll. Här kan man se solen gå ned i horisonten och uppleva skärgårdens närhet. Passera genom de välkända Malö strömmar eller arkipelagen vid Gåsö där vi säkert möter Bohusläns landskapsdjur, knubbsälarna i sin rätta miljö, ligga och sola sig. Möjligheterna är oändliga och avstånden korta till att anpassa kryssningen efter väder, vind och önskemål.

Boka er skräddarsydda tur. Dagkonferens med jobbet eller som aktivitet i programmet. Hyr en skärgårdsbåt till bröllopet eller festen i goda vänners lag. Kombinera resan till västkusten med en lunchkryssning bland holmar och skär. Vi kan hjälpa er att komplettera med menyförslag, guide och livemusik ombord.

Vi arrangerar även dagsturer för privatpersoner och bussbolag etc. Ring oss gärna för mer information och offert. Vi skräddarsyr paket efter Era önskemål!

Varför inte hyra en annorlunda konferenslokal? Här kombineras nytta och nöje i en kreativ miljö. Vi har många olika samarbetspartners och skräddarsyr paket utifrån Era önskemål. Kanske vill Ni avsluta dagen med en skaldjurskryssning och gör på så sätt Er konferens till något speciellt. Vi har många olika alternativ på konferens och båtcharter.

Kontaktinformation

Box 79
451 15 Uddevalla
Kontaktperson: Per Hermansson
Telefon: 0522-13220
Bokning: 070-6000342

E-post: info@bohustrafik.se
Hemsida: www.bohustrafik.se

Hitta hit

Öppettider

Året runt

Prisinformation

Dags för bröllop, födelsedag, föreningsutflykt eller företagsevent?

Hyr m/s Rania och disponera dagen efter eget önskemål. Pris: 3.600:- per timme (15% rabatt på fram- och återkörning), dock minst 2 timmar. (inkl. moms för privatpersoner, exkl. moms för företag).

Res med kollektivtrafiken

Fakta

M/S Rania

På M/S Rania, med hemmahamn i Uddevalla, kan vi ta emot 88 gäster, varav 45 sittande vid bord i salongerna. M/S Rania passar för många olika ändamål. Det kan vara en flytande konferens, bröllopsfest eller en annan festlig tillställning.

Vägbeskrivning

T-bryggan nedanför Rosviks torg

Faciliteter

  • Enklare servering
  • Kafé