Boende

Lilla Brattön

Som en pärla i Hakefjorden strax utanför Stenungsund ligger Lilla Brattön. På ön finns 79 stugor, varav hälften är moderna. I anslutning till de omoderna stugorna och fågelhusen finns tre servicehus som är utrustade med dusch, toalett och tvättmaskin. det finns också möjlighet att tälta på lugnt belägna platser. Restaurang och servicebutik är öppna under säsongen och här kan du betala med kort.

Under semesterperioden ordnas olika slag av aktiviteter och tävlingar för både barn och vuxna och under säsongen trådes dansen antingen vid dansbanan eller på bryggan. På ön finns också minigolfbana och lekplats. Under säsongen anordnas kostnadsfri simskola för hyresgäster på ön.

Det klara och saltmättande vattnet kring ön inbjuder till uppfriskande bad. För den som så önskar finns gratis bastu i anslutning till badplatsen. För den fiskeintresserade erbjuder vattnet runt ön ett mycket fint fiske med stor artrikedom. Fiske från båt är att föredra men även från klipporna görs fina fångster. Ön inbjuder också till promenader eller löpning i underbar miljö.

Lilla Brattön erbjuder också bra möjligheter att förlägga konferenser, firmafester samt skol- och lägerverksamhet till konkurrenskraftiga priser.

Lilla Brattön ägs av Metalls medlemmar på SKF. Ön förvaltas av SKF Arbetares Förening Lilla Brattön. Den skänktes av SKF:s grundare Dr Sven Wingquist till SKF-arbetarna år 1928 och användes för rekreation och semestervistelse under juni till augusti.

Mer information finns under flikarna i menyn till vänster.

Känn er varmt välkomna till Lilla Brattön
Pärlan i Hakefjorden

Kontaktinformation

Lilla Brattön
41505 Stenungsund
Telefon: 031-250160
Fax: 031-3371166

E-post: info@lillabratton.se
Hemsida: www.lillabratton.se

Hitta hit

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Expedition Lilla Brattön
Under säsong: alla dagar kl 11:00-12:00
Telefon: 0303-770109

Telefontid utanför säsong:
Måndag-fredag kl 11:20-12:00
Telefon: 031-250160

E-post: info@lillabratton.se