Äta

Restaurang Hofsnäs

Hofsnäs Herrgård ligger vackert beläget vid Åsunden, i Torpa-näsets naturreservat, ett stenkast från Torpa stenhus. Herrgården ingår, liksom Torpa stenhus, i Birgit Sparres roman "Gårdarna runt sjön".

 
Restaurang
Vi välkomnar er till Hofsnäs Herrgård som ger er en kulinarisk resa genom Sjuhärads gårdar och natur. Menyn är skapad efter en global tanke men tillagad med en lokal anda. Vi slår ett extra slag för kvalitén och gestaltningen av måltiden genom ett fint samarbete med våra småskaliga producenter i trakten. Vårt Herrgårdskök är Krav-certifierad. Vi är medlemmar i Smaka på Västsverige och Visita för schysta villkor.

 
Kafé och Bistro
Vårt kafé och bistro erbjuder ett brett och härligt utbud av hembakade läckerheter samt maträtter inspererade av både säsongen och traktens lokala producenter. Maten serveras från kl. 11.30. Köket stänger 30 min innan Herrgården stänger. Här se du hela menyn.

Vi på Hofsnäs Herrgård ingår i Smaka på Västsverige. 

Smaka på Västsverige beskriver dessa restauranger som en gourmetresa värt en omväg vastsverige.com

Vår omgivning ligger vackert i Torpa-Näsets naturreservat, passa på att promenera längs Hofsnäs Naturstigar. Nedan rekommenderar vi fler saker att göra i området. 

Kontaktinformation

Hofsnäs
514 52 Länghem
Telefon: 0325-40321
Telefon: 070-7222807
Bokning: 0325-40321

E-post: info@hofsnas.se
Hemsida: http://www.hofsnas.se

Hitta hit

Öppettider

Öppettider

http://www.hofsnas.se/om-hh/oppettider/

Vägbeskrivning

Från 27:an kör in mot Torpa. Följ skyltning till Torpa. Innan Torpa ligger en vit Herrgård på vänster sida. Parkera strax innan Herrgården.

Faciliteter

  • Konferensmöjligheter
  • Kreditkort accepteras
  • Restaurang med fullständiga rättigheter
  • Tillgänglighetsanpassad
  • WC/Toalett
  • Barnmeny