Paket/Erbjudande

Norrqvarns Söndagsbuffé

En del av: Norrqvarn Hotell & Konferens, Göta kanal

Gör en utflykt till Göta kanal och Norrqvarn Hotell & Konferens. Under våren och hösten dukar vi upp vår söndagsbuffé. Njut bland annat av soppa, olika sorters fisk och kött, goda sallader och smarriga tillbehör. Självklart dukar upp vi en smarrig dessert och nybryggt kaffe.

Bjud med familj och vänner, ta er tiden att bara vara, njuta av god mat och inte minst att hinna umgås i avslappnad miljö.

Har du någon allergi/special kost blir vi väldigt glada om ni meddelar oss i förväg.

Vi är certifierade i Västsvensk Mersmak sedan 2012-

"Västsverige har fantastiska förutsättningar inom matens område med det rika utbud av råvaror som finns här. Västkustens skaldjur såsom hummer, havskräftor och ostron är bland de bästa i världen. Skogarna i inlandet erbjuder många olika sorters vilt och här finns också välkänd produktion av ostar av olika slag. Den bördiga jordbruksmarken ger förutsättningar för spannmålsodling och djuruppfödning. Alla delar av Västsverige kan på olika sätt bidra till att fylla det stora västsvenska skafferiets olika hyllor.Västsvensk Mersmak startades år 2000 av Västsvenska Turistrådet i syfte att vidareutveckla det redan välmeriterade västsvenska köket, utveckla samarbete mellan krogar och råvaruproducenter och berika tillresande gäster och regioninvånare med varierade matupplevelser, värda såväl en resa som en omväg."

Kontaktinformation

Norrqvarn Hotell & Konferens

548 93 Lyrestad
Telefon: 0501-50770
Fax: 0501-50771

E-post: reception@norrqvarn.se
Hemsida: www.norrqvarn.se

Hitta hit

Öppettider

2017
26 februari till 21 maj

3 september till 5 november
Söndagar kl. 12-16

I juni, juli, augusti serverar vi
Dagens luncher varje dag kl 11.30-15.00

Prisinformation

SEK 295

 

Barn:
1-6 år SEK 75
7-12 år SEK 125

 

Drycken tillkommer