Paket/Erbjudande

Klättra och Vandra på VANN Spa Hotell & Konferens, Lysekil

En del av: VANN Spa Hotell & Konferens, Lysekil

CHECKA IN. ANDAS UT.

Miljön såväl inne som ute andas högsta kvalitet. VANN är ritat av Sveriges kanske störste nutida arkitekt, Gert Wingårdh, vars känsla för material och form är välbekant. Hotellet är också en naturlig del av ett naturreservat vid Gullmarsfjorden, Sveriges enda tröskelfjord vars unika marina liv kvalificerat den till marint skyddsområde. Ett hett tips är att när du har checkat in och ställt ner ditt bagage - gå på upptäcktspromenad. Bättre kan inte din spavistelse börja.

En liten varning i all välmening: På Vann har en och annan gäst haft svårt att gå upp på morgonen. Underbara Carpe Diem sängar har den effekten på kropp och själ. Man vill liksom bara ligga kvar och njuta. Men det där är något man har ganska lätt att leva med, eller hur? Sköna sängar är en del av VANNs totala servicekoncept som helt enkelt går ut på att du ska må riktigt, riktigt bra hos oss.

VANNS FLERDIMENSIONELLA SPAUPPLEVELSE

Med en 1000 kvm spa-avdelning ger VANN Spa Hotell och Konferens den västsvenska spa-upplevelsen helt nya dimensioner. Miljön hos oss visar mycket av vårt sätt att tänka och vara. Vi välkomnar dig i ett hus som omfamnar vattnet som livets källa och som talar ett alldeles eget form- och materialspråk. Huset är skapat att vara en självklar del av det mäktiga bohuslänska granitlandskapet och från våra panoramafönster har du en magisk utsikt över Gullmarsfjorden. Här sveper vi in våra gäster i en magisk väv av vatten och unika upplevelser. Vi för dig varsamt från vatten till bastuhetta. Från stressad och småtrött till harmonisk, utvilad och energiladdad. På en dag. Eller hur länge du själv vill. Fyrstjärnig lycka stavas VANN.

MAGISKA TJÄRNAR, POOLER OCH KURBAD

Sparitualen på Vann är en både fysisk och sinnlig naturupplevelse. Låt våra magiska vatten: Stora Tjärnen och Lilla Tjärnen omfamna dig med vältempererat vatten och känn känslan. Därute, på andra sidan panoramafönstret, skimrar den mäktiga Gullmarsfjorden. Dröm dig bort i ett skärgårdslandskap som väcker sommardrömmar, alla tider på året. Komplettera sedan gärna med ett kurbad. VANN är fullt av vatten. Och de flesta av våra gäster kan inte få nog av det.

Klättra och Vandra-paketet:

Bergsvandringen går på kammen av en av Sveriges största klätterklippor och på toppen tar vi fika för att sedan påbörja nedstigningen till hotellet.

Toppturen är lättsam om än mycket exponerad på sina ställen. Det finns möjlighet till alternativa vägval för den som har anlag för svindel. Bergsvandringen kräver ingen tidigare erfarenhet.

Vi startar bergsvandringen genom att prova vår utrustning vid Vanns egna demonstrationsklippa med lite klättring och nedfirningar.

Utmed bergsvandringen stannar vi till vid en familjeklippa för dom som är nybörjare. Här äter vi också vår medhavda lunch.

Distans: 2,5 - 3,0 km

Klädsel: Oömma kläder, gympaskor eller vandringskängor

Tid: ca 4 timmar

Kontaktinformation

VANN Spa Hotell Konferens
Lysekil
454 80 BRASTAD
Telefon: 0523-44200
Bokning: 0523-44200
Fax: 0523-44459

E-post: info@vann.se
Hemsida: http://www.vann.se

Hitta hit

Öppettider

Ankomst endast på söndagar

Öppettider i vår spaavdelning:
Söndag-torsdag: 07.00-20.00
Fredag: 07.00-21.00
Lördag: 07.00-22.00

Prisinformation

Pris från 1995 SEK per person

Enkelrumstillägg +300 SEK per natt

Fakta

Detta ingår:

- Övernattning i dubbelrum
- Entré till vårt stilla spa med sex stycken pooler och tre olika bastu designat av Gert Wingårdh, med utsikt över den rogivande Gullmarsfjorden. 
- Möjlighet att delta i våra aktivitetspass.
- Lån av skön badrock och Vanns tofflor att ta med hem. 
- Tvårättersmiddag komponerad efter säsong av våra kunniga kockar.
- Stor frukostbuffé med hembakat bröd och ekologisk frukt.
- Guidad vandring/klättring inklusive lunch

 

Vägbeskrivning

VANN ligger 23 km nordost om Lysekil. Från Göteborg är det ca 110 km och drygt en timmes bilresa. Du som kommer med bil på E6:an sväng av mot Lysekil, Smögen länsväg 162 ca 10 km norr om Munkedal. Tag vänster efter ca 4 km, avfart mot VANN Spa Hotell och Konferens.

Faciliteter

Restaurang
TV
Tvätt service
Bastu
Cykeluthyrning
Husdjur välkomna
Tennis
Tillgänglighetsanpassad
Frukostservering
Vandringsled
Barnmeny
Room service
Badplats
Gratis WiFi