Se och göra

Silverlake Camp & Kanot

Hos oss på Silverlake kan du hyra kanoter, kajaker och cyklar med tillbehör. Vi har även hotell, vandrarhem och camp där du kan bo under tiden du är i vår del av Dalsland! Vi hjälper även till med paket och turförslag, även med dressin.

Längtar du efter äventyr och naturupplevelser? Då är Silverlake Canoeing det du söker! Vi finns i hjärtat av Dalsland. Här kan du uppleva naturens stillhet, paddla genom Europas finaste sjösystem med ren luft, friskt vatten och en rik natur. Du kan höra storlommens ödsliga läte och se älgar längs strandkanten.


På Silverlake Camp i Kråkviken (15 km norr om Bengtsfors) arrangerar vi lägerskolor, konferenser och är en fantastisk startpunkt för dig som vill uppleva naturen. Vi erbjuder kanot, kajak och storkanot. Här kan du uppleva den vilda och vackra dalslandsnaturen på ett annorlunda och spännande sätt!

Du kan också börja eller avsluta din resa med dressintur mellan Bengtsfors och Silverlake Camp. Färden går efter branta bergsvägar och med kanot längs långsmala sprickdalssjöar.

Hör av dig till oss så hjälper vi gärna till!

Välkomna!

Kontaktinformation

Brogatan 2
66631 Bengtsfors
Telefon: 0531-12173
Telefon: 0706-655222
Fax: 0531-61711

E-post: office@silverlake.se
Hemsida: http://www.silverlake.se

Hitta hit

Öppettider

Hela året, så länge vädret tillåter!

Mer från Silverlake Camp & Kanot

Utbud

Prisinformation

Se priser på vår hemsida, www.silverlake.se.

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Vi finns i centrala Bengtsfors och vårt camp i Kråkviken, norr om Bengtsfors.