Äta

Restaurang Kallbadhuset

Restaurang kallbadhuset.
I kallbadhusets lokaler finns Restaurang Kallbadhuset. Här kan du njuta av god och smakrik mat i vacker miljö, med underbar utsikt över Ulricehamn.

Vår restaurang har plats för drygt 50 ätande matgäster. För er som önskar något gott att dricka till maten, så har vi fullständiga rättigheter.

Meny!

På övervåningen har vi en konferenslokal och är ni en större grupp som är intresserad av att äta lunch ute hos oss så går det att ordna. Vi säljer även presentkort. Kontakta oss på telefonnummer 0321-13090 eller 076-8300649 för mer information.

Kallbadhuset i Ulricehamn!

Ulricehamn har en traditionsrik historia. Traditionen av hälsa och välmående är ett signum för  staden. Många minns det ståtliga kurhotellet som låg uppe vid nuvarande lassalyckan. Ulricehamns kallbadhus ger avkoppling för kropp och själ. Det är  livskvalité. Kallbadhusets verksamhet är ett sätt att öka trivseln och  därigenom värdet att vara bosatt i Ulricehamn med omnejd. Här kan man bada i vår fina sjö Åsunden, vila upp sig från sin stressiga vardag med massage eller äta gott med vänner på restaurangen. Vi har en unik  historia, ett unikt läge och ett unikt kallbadhus – här är gott att leva.

www.ulricehamnkallbad.se

Kontaktinformation

Ågatan
52337 Ulricehamn
Telefon: 0321-13090

E-post: cina.jonsson@bredband.net
Hemsida: http://www.ulricehamnskallb...

Öppettider

Kväll
Tisdag - Lördag från 17.00
Söndag, måndag Stängt