Paket/Erbjudande

Fiskepaket i Västsveriges inland

En del av: Påarps Gård Gårdshotell

Låt oss fixa ert fiskepaket

Hos oss nappar det. I Västra Götaland på gränsen till Småland, Svenljunga kommun finns hela 300 sjöar! Påarps Gård ligger i Västsveriges inland i de sydligaste delarna nära naturreservatet Fegen.

Här möter du naturen på ett sätt som du inte är van vid. Sjöarna och den varierande skogen bäddar till en upplevelse där du kan känna dig som en del av naturen. Fegen, Kalvsjön och Spaden är tre välkända Aborr- och Gösvatten i vår omgivning. Vi jobbar med hållbar utveckling på gården, bl.a med jordvärme, vindkraft och elbilar.

Lyckas med fisket med fiskeguide

Låt vår fiskeguide ta med dig ut på en oförglömlig fisketur i Påarps vackra omgivningar. Visste du att du kan nå upp till 90 sjöar inom 20 minuter från vår anläggning? Vi har båtar och utrustning för din fisketur. Här kan du även fiska på egen hand.

Boende för alla smaker

Påarps Gård erbjuder bekvämt och lyxigt boende på sitt gårdshotell men har även camping och stugor där du kan välja servicegrad. Alla boenden erbjuder god service och Wifi.

Vi skräddarsyr paket efter önskemål

Förslag på paketupplägg

Dag 1:
Ni anländer till Påarps Gård där vi gemensamt går igenom fiskevattnen ni har rätt till, båtar och fiskeutrustning finns att hyra. Fiskeguide finns att anlita.

Ni som bokar detta paket har exklusiv fiskerätt i alla sjöar vi presenterar för er.Det finns gott om abborre, gös och gädda. VI har även en ädelfisksjö där det går stor regnbåge. Allmänheten har inte rätt att fiska i denna sjö så det finns gott om fisk.

Ni inkvarterar er på vårt hotell, slappnar av med en bastu och bad och en kall öl på verandan där ni kan hålla koll på vaken i sjön.

Middag:
Ni får med ett grillpaket som ni avnjuter varhelst ni önskar. Vill ni hellre äta er middag i restaurangen - så är ni givetvis välkomna att välja av menyn för dagen!

Dag 2:
8.00 Frukostbuffé, hemfärd

Sugen på fler naturupplevelser?

Här kan du stanna flera nätter och aktivera dig med paddling, cykling och promenader. Längs med Påarps Gård ligger Ätradalsleden, en cykelled från Falköping till Falkenberg, 200 km. I närheten ligger Bondemilen på 10 km, en runda som vi bla använder för löparevenemang men som passar bra till cykel. På sin östra sida går Pilgrimsleden Kindaholm 40 km som sluter sig samman med Ätradalsleden. För cyklister finns även Kindaholmsturen 47 km

Kontaktinformation

Påarps Gård
Påarpsgård

Telefon: 0325-53011
Telefon: 0706-653011
Bokning: 0325-53011

E-post: info@paarpsgard.se
Hemsida: www.paarpsgard.se

Hitta hit

Prisinformation

850 SEK p.p i dubbelrum

Fakta

Har ni egna önskemål så kontakta oss så löser vi ett paket för er!

Vägbeskrivning

GPS -Koordinater X 6354012 Y1343211. Kör mot Håcksvik, därifrån skyltat. Om du kommer från Tranemo och Gislaved kör mot Skyarp och sedan ner till vänster. Från Falkenberg tar det ca 1h och 15 minuter kör via Ullared, Mjöbäck, Östra Frölunda och Håcksvik sedan skyltat. Från Göteborg tar det 1h och 40 minuter. Kör till Borås och ta av mot Svenljunga RV 27. Kör mot Håcksvik, sedan skyltat.