Äta

Grebbestad Tångknäcke

I årtusenden har tång/alger använts som en viktig del av födan i Asien och andra delar av världen. I över ett kvarts sekel har vi använt tång i våra bröd. De alger vi använder i Tångknäcke är fingertång, blåstång, sockertång och knöltång.  Tången ger brödet sin unika smak och är dessutom rik på mineraler, spårämnen, aminosyror, fibrer och vitaminer. Till 100 gram Tångknäcke behövs ungefär 30-40 gram färsk tång som torkas och mals. Den umamirika tången fångar upp och förstärker smakerna, det är en av hemligheterna varför det smakar så gott med Tångknäcke. Innehåller endast naturliga råvaror.

Kontaktinformation

Grebbestad Tångknäcke
Industrivägen 1
457 72 Grebbestad
Telefon: 0525-61327

E-post: info@tangbrod.se
Hemsida: http://www.tangbrod.se

Hitta hit

Faciliteter

Året runt öppet