Äta

Restaurang & Bar Aqva

En del av: Hotell Aqva Restaurang & Bar ***

Restaurang & Bar

På Hotell Aqva värnar vi om lokal mat. Köket erbjuder lokalproducerat och ekologiska råvaror. Ägarfamiljen fiskar, plockar bär och svamp till menyerna som blir vad årstiden ger. Delikatessen Vänerlöjrom kan avnjutas på en toast med ett glas Prosecco…himelskt gott!  Vi tillverkar egna potatischips med potatis från ön Torsö i Vänern. Bakar egna skorpor och knäckebröd. Desserten med Mariestads Klingsglass och våra bakade havreflarn med blåbär från öarna sitter som en smäck!

Smaka lokala öl från bygdens Mikrobryggerier samt vin och olivoljor från familjen Tommasis fina Italienska gårdar. Givetvis finns Mariestadsölet och ett gediget sortiment av whisky.

Kvällsöppet för alla

Måndag till torsdag kl 18.00 - 20.00 är dörren öppen för dig som är lite hungrig eller bara vill hänga i baren och få en pratstund över ett glas öl. Restaurangen har fullständiga rättigheter.

Fredag till söndag håller restaurangen öppet efter behov.

Teman som ”Vänertapas” och ”Löjromsfrossor från ”Vänerhavet”  med dryckespaket kan förbokas för grupper , min 15-20 pers/grupp, alla dagar i veckan.  

Välkommen att ta del av både vår matlagning och våra viner!

Kontaktinformation

Viktoriagatan 15
54233 Mariestad
Kontaktperson: Sofia Svensson
Telefon: 0501-19515
Bokning: 0501-19515
Fax: 0501-19518

E-post: info@aqva.se
Hemsida: http://www.aqva.se

Hitta hit

Öppettider

2017:

Måndag-torsdag kl 18.00-20.00 Meny finns.
Fredag-söndag öppet efter behov.

Teman som ”Vänertapas” och ”Löjromsfrossor från ”Vänerhavet” med dryckespaket kan förbokas för grupper, min 15-20 pers/grupp, alla dagar i veckan.

Mer från Hotell Aqva Restaurang & Bar ***

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Hotell med fri parkering. Närhet till shopping, restauranger och sevärdheter. Gångavstånd från buss- och järnvägsstation.

  • Antal platser inne: 30
  • Antal platser ute: 26
  • Fullständiga rättigheter

Faciliteter

  • Uteservering