Paket/Erbjudande

Familjepaket Hökensås - Fiske för hela familjen!

En del av: Hökensås Camping & Stugby

Spendera härlig tid tillsammans i sommar, upplev Tidaholm och Hökensås. Här finns mycket att uppleva för familjen i form av fiske och natur i det fantastiska, äventyrliga urskogsområdet Hökensås. Fiska efter regnbåge och öring i de fiskrika sjöarna i ett av Sveriges absolut med välkända och välskötta sportfiskeområden. Bo naturnära i en fullt utrustad stuga med självhushåll på Hökensås Camping & Stugby. Här finns möjlighet att äta på områdets restaurang, handla basvaror i butiken och införskaffa fiskeutrustning i den välsorterade fiskebutiken. Hyr fiskeutrustning, guide, båt, flytring eller gå en kurs i flugfiske - på Hökensås är servicen alltid i fokus.

I familjepaketet ingår:

Boende 2 nätter i stuga med självhushåll för två vuxna och två barn upp till och med 15 år

48-timmars familjefiskekort

Två middagar för hela familjen

Två frukostar för hela familjen

Om Hökensåsområdet

Hökensås är ett stycke vildmark med stora naturvärden och rogivande stillhet. Här finns fantastiska strövområden och vandringsleder, med riklig förekomst av bär, svamp och vilda djur. Mest känt är området bland fiskeintresserade. Med ett femtiotal sjöar och tjärnar, varav trettio är utmärkta fiskevatten, ses Hökensås som ett paradis för fiskare – såväl proffs som amatörer. Med närhet till Hökensås ligger småstadsidyllen Tidaholm som har ett mysigt centrum med små butiker. När du är i området får du inte missa att besöka Tidaholms busigaste hus, Barnens Hus. Här kan barnen leka i dinosaurierummet, handelsboden eller välja och vraka bland alla utklädningsdräkterna högst upp i huset. 

God fiskelycka!

Kontaktinformation

Håkängen 1
52291 Tidaholm
Telefon: 0502-23053
Fax: 0502-23023

E-post: hokensas@nordiccamping.se
Hemsida: hokensas.nordiccamping.se

Hitta hit

Öppettider

År 2016 är paketet bokningsbart april-oktober.

Mer från Hökensås Camping & Stugby

Utbud

Prisinformation

Pris från 4 250 SEK för 2 vuxna och 2 barn

I priset ingår 2 nätter i stuga, 48-timmars familjefiskekort, två middagar och två frukostar.

Tillval:

Städning 550 SEK per stuga

Lakan och handdukar 95 SEK per set

Lunch eller lunchpaket 85 SEK st /170 SEK st för två dagar

Priserna gäller för år 2016.

Res med kollektivtrafiken

Fakta

För ytterligare information om fisket på Hökensås kontakta Hökensås Sportfiske på telefon 0502-23000.

Vägbeskrivning

Avstånd
Stockholm ca 370 km
Göteborg ca 170 km
Jönköping ca 40 km

Från Tidaholm
Från centrum kör höger efter Stadshotellet, och fortsätt rakt fram ca 5 km, ta sedan till vänster mot Hökensås. Efter totalt ca 14 km är Ni framme vid Hökensås Camping & Stugby som ligger på höger sida av vägen.

Från Jönköping
Tag väg 195 mot Hjo. Kör ca 40 km. I Brandstorp ta av till vänster mot Hökensås. Kör 9 km till en T-korsning och här till vänster. Hökensås Camping & Stugby är belägen på höger sida efter ca 500 m.

Från Göteborg
Kör mot Borås/Ulricehamn till Bottnaryd. Ta av mot Mullsjö sedan vidare mot Habo. Strax före Habo ta av mot Blåhult 21. Följ skyltarna till Blåhult. Hökensås Camping & Stugby ligger på vänster sida 2 km efter skylten som visar att ni är i Blåhult.