Äta

Sundsby Gårdscafé - Restaurang och Butik

Hos oss kan du avnjuta en god kopp kaffe med hembakat bröd och bakverk från det egna bageriet eller njuta av en vällagad måltid i genuin och historisk miljö. Det är här du  tar  din fika i ett av våra rum som är inredda med möbler från svunnen tid, kanske sjunker ned i en skön soffa och varvar ned i tid och rum! Din måltid serveras i vår matsal som är vackert inredd i blått och vitt med stora spröjsade fönster som har härlig utsikt mot ängar och havsvik. En varm och skön sommardag går det lika bra att avnjuta godsakerna på vår härliga uteservering i parken. Vi har även en gårdsbutik där man kan köpa bl a kaffe som mals på plats, en god bit ost eller något vackert ting att pryda hemmet med.

Här får du hjärtlig och varm service. Vi vill att du som gäst ska äta gott och må gott, vara tillfreds såväl i mage som i sinne!

Café

Allt bröd, bakverk och kakor som vi serverar i vårt café bakas på plats tidig morgon i vårt bageri på gården. Här knådas degar och här bakas kakor av olika sorter och storlekar, allt med mycket kärlek, hantverk och äkta råvaror. Vi bakar både surdegsbröd och annat bröd av olika sorter och storlekar. En härlig och förförisk doft sprider sig på gården när bröden och kakorna gräddas, det kan få den mest mätta mage att längta efter godsaker!

Restaurang

I vårt kök puttrar grytor och kastruller hela dagarna. Såser redes, kött putsas och fisk skäres. Detaljerna och råvarorna är viktiga för att maten ska hålla hög kvalitet och för att du som gäst ska bli både mätt och nöjd!

Butik

Vår Gårdsbutik finner du i Västra Flygeln, i samma byggnad som vi har vårt bageri.Här kan du köpa kaffe som vi maler på plats, - kanske hittar du din egen favoritböna eller så får vi fresta med Päärtarnas blandning!

En nybakat bröd passar bra till kaffetåren och här i butiken kan du de flesta dagar köpa bröd av olika sorter dock med reservation för slutförsäljning... de brukar ha en rykande åtgång!

Festvåning

En god lunch eller middag  med företaget, jubileumsmiddag, begravningskaffe /lunch, bröllop eller en trevlig stund med goda vänner – anledningarna för en god måltid är många och variera från gång till gång!

Hos oss är du alltid välkommen oavsett anledning, det viktiga är dock att vi vet ditt önskemål så att vi kan säkerställa att arrangemanget blir som du önskar, eller ännu bättre!

Konferens

Ett möte på Sundsby Gårdscafé & Restaurang inramas med härlig omgivning i genuin och varm miljö  samt  vackra lokaler som inspirerar till kreativa möten och bra dialog! Hos oss får du personlig service, här är  alla små detaljer av yttersta vikt, detta för att ert möte ska bli precis som ni önskar.

Till ert möte serverar vi er självklart kaffe med  hembakat bröd. Vi föreslår  en god smörgås till ert förmiddagskaffe och en smaskig kaka till eftermiddagskaffet.  Däremellan serveras ni en vällagad lunch med måltidsdryck. Vi lovar att ingen lämnar oss hungrig efter ett möte, varken i sinnet eller i magen!

En nyhet vi har att erbjuda  är en aktivitet där ni bakar tjörnkaka i gårdsbageriet.

Kontaktinformation

Sundsby Säteri

Telefon: 0304-666300

E-post: info@sundsbygardscafe.se
Hemsida: www.sundsbygardscafe.se

Hitta hit

Öppettider

Oktober-13 november , fredag-söndag 11.00-17.00

18 november – februari, fredag-söndag,11.00-16.00

Mars-april, fredag-söndag 11.00-17.00, Öppet hela påsken skärtorsdag-annandag påsk 11.00-17.00

Maj, torsdag-söndag 11.00-17.00

Juni-augusti, alla dagar 11.00-18.00, OBS stängt midsommarafton.

September, torsdag-söndag 11.00-17.00

Övriga dagar tar vi gärna emot förbokade grupper för fika, lunch, middag eller konferens, kontakta oss för vidare information.

Res med kollektivtrafiken