Äta

Dalslands Gästgiveri - Restaurang

En del av: Dalslands Gästgiveri - Hotell

Restaurangen på Dalslands Gästgiveri

Här på Dalslands Gästgiveri kan vi erbjuda allt från enklare rätter och fika till en alldeles fantastisk meny komponerad för att falla just dig i smaken. Vi har möjlighet att ta emot sällskap på ca 80 personer i vår stora matsal och ca 45 personer i den lite mindre.

Under sommarsäsongen är restaurangen öppen för lunch. Vi har även öppet vissa kvällar då vi serverar mat från vår pubmeny. Håll utkik på vår hemsida för vilka tider som gäller.


Under höst, vinter och vår är ni välkomna att boka för större sällskap. Kanske vill ni tillsammans fira en födelsedag eller bara umgås med vänner.

I december månad erbjuder vi naturligtvis julbord med härlig mat och mysig julstämning. Önskar ni boka ett eget julbord för t ex företaget är ni välkomna att kontakta oss.


 
Catering

Det är en underskattad lyx att inte behöva laga maten eller ta hand om disken trots att man har festen hemma. Låt oss göra jobbet så att ni kan njuta av festen. Vi erbjuder allt ifrån att bara lämna ut mat för avhämtning till en fullservice catering där mat, dryck, utrustning och personal ingår. Våra härliga bufféer har blivit väldigt uppskattade och vi anpassar dem naturligtvis efter er smak.

När det gäller utrustning kan vi erbjuda tält, grillar, bestick, tallrikar, glas och nästan allt annat du kan behöva för en lyckad fest.

Kontakta oss för mer information och offert!

Vi ser fram emot ert besök!

Kontaktinformation

Gyltungebyn 810
66297 Ånimskog
Telefon: 0532-25011
Bokning: 0532-25011

E-post: info@dalgast.se
Hemsida: www.dalgast.se

Hitta hit

Öppettider

Gästgiveriets restaurang är öppen för bokningar av större sällskap, minst 10 personer.

För boende är gästgiveriet öppet året om.

Kontakta oss
E-post: info@dalgast.se
Telefon: 0532-25011

Mer från Dalslands Gästgiveri - Hotell

Utbud

Vägbeskrivning

Från E45:an ca: 20 km söder om Åmål är det tydligt skyltat, och endast 2 km från ”stora” vägen hittar ni oss.