Sevärdheter

Kerstins Ateljé och Butik

Kerstin Ljungqvists ateljé belägen i Dals Rostocks f.d församlingshem. Stor kyrksal med vackra fönster och högt i tak. Här kan man bl.a. se botaniska illustrationer och måleri i akvarell och olja, egendesignade och målade möbler, kalligrafi, pappslöjd, sömnad med mera. Kakelugnsskåp, dockskåp, syskåp och massor av lådor. Köket är målat som ett apotek från 1700-talet. Utanför finns ett mycket vackert växthus med förstuga och skifferbeklädnad. Ett äldre uthus har gjorts om till orangeri. 

Öppettider: Öppet alla dagar 11-17 mellan 21 juni-17 augusti. Övriga året öppet för det mesta men ring innan för säkerhets skull.

Kontaktinformation

Kerstins Ateljé & Butik
Brunnsvägen 45 c
Dals Rostock
Kontaktperson: Kerstin Ljungqvist
Telefon: 0530-20680
Telefon: 0730-586847
Bokning: 0530-20680

E-post: kerstin@rostock.se
Hemsida: www.rostock.se

Hitta hit

Öppettider

Öppet året runt. Under mitten av juni till mitten av augusti brukar det vara öppet alla dagar 11-17. Övrig tid öppet för det mesta men ring för säkerhets skull innan besök.

Vägbeskrivning

Dals Rostock är beläget nästan mitt i Dalsland, sex km väster om Mellerud.
Mellerud ligger vid riksväg 45, mitt emellan Karlstad och Göteborg.
Från 45:an tar man väg 166 mot Halden, Ed och Bengtsfors.
Efter 6 km svänger man vänster mot Dals Rostock. Brunnsparken ligger på höger sidan i början av samhället och man kan parkera på parkeringen mellan Kyrkans hus och Brunnsparken. Ateljén är det röda huset bakom Kyrkans hus.

Faciliteter

WC/Toalett