Boende

Börstorp slott

Mitt emellan Mariestad och Otterbäcken, vid väg 26 (Inlandsvägen), ligger anrika Börstorp slott. Slottet byggdes 1646 och är ett fint exempel på de sista slotten som byggdes som borgar. Den fantastiska naturen och ladugårdarna är i stort sett oförändrade sedan 1850 och bildar en mäktigt kuliss till det boende som erbjuds här; Bed & Breakfast i slottsmiljö.

Rummen som ligger i flyglarna och i själva slottet är av mycket varierande storlek och karaktär och alla har egen dusch/wc. Måltiderna intas på slottet. Vi rekommenderar en promenad i naturen runt slottet och ned mot Vänern eller vår kosafari.

Här anordnas även exklusiva små träffar, event och konferenser. Jakt- och temahelger med bl.a. nöjen och mat. Helikoptertransport med egna helikoptrar. Internet. På gården produceras också ekologiskt nötkött. 

Slottsmiljön är historisk och välbevarad. Det innebär tyvärr också att den inte är handikappvänlig. Men vi gör vad vi kan för att alla ska kunna besöka oss. Ring och boka i tid.

Kontaktinformation

Börstorp slott
54292 Mariestad
Telefon: 0501-10110
Telefon: 070-7780808

E-post: info@borstorp.se
Hemsida: www.borstorp.se

Hitta hit

Öppettider

Hela året

Prisinformation

2017:

Dubbelrum: SEK 1295-1495/rum inkl. frukostbuffé, sänglinne och handduk.

 

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Antal rum: 13 dubbelrum (varav 2 superior)
Antal bäddar: 26

Konferensutrymmen för 2-40 personer.

Vägbeskrivning

Från E20, ca 10 km norr om Mariestad, tag av norrut på väg 26, mot Gullspång, Mora, Kristinehamn. Kör 6 km till infarten vid vägskylt "Börstorp slott", sväng vänster.

"Börstorp" finns med på de flesta GPS:er.