Se och göra

MÖTE / KONFERENS

En del av: Upplevelsebolaget
Boka

Ända sedan starten 1994 har vi arrangerat lärorika, minnesvärda, spännande och kul upplevelser för företagsgrupper. Vi har paddlat kajak, klättrat, cyklat mountainbike och grupputvecklat med massor av både stora och små, lokala, nationella och internationella företag. Vi har gjort korta turer eller flerdagarsarrangemang för små och stora grupper. Alltid med målsättningen att skapa positiva minnen som varar länge. 

Vi har vår bas i den fantastiska miljön på Gustafsberg, Sveriges äldsta badort, vid Byfjordens södra strand, just utanför Uddevalla. Där hittar du UpplevelseLadan, med tusen kvadratmeter äventyr och samarbete under tak i den fantastiska gamla ladan från 1901. Förutom en spännande aktivitetsavdelning hittar du vårt kajakcenter med en välsorterad paddelbutik, engagerade människor och god ekologisk espresso.

Sjyssta upplevelser

Vi tror på genuina upplevelser och på att driva en verksamhet som är långsiktigt hållbar och respektfull för miljön, naturen och alla som vistas där. Inte för att det är politiskt korrekt utan för att det ger en bättre upplevelsekvalitet för dig som gäst.

Det är en utgångspunkt som gjort att vi blev Bohusläns första kvalitetsmärkta ekoturismföretag inom kvalitetssystemet Naturens Bästa. Vi blev till och med belönade med Grand Travel Award 2006 som Årets Ekoturismföretag i Sverige. Nu finns det glädjande nog fler Naturens Bästa-företag i Bohuslän, men fortfarande är Upplevelsebolaget det enda kajakföretaget. 

Vi är även certifierade enligt det svenska märkningssystemet för bättre och hållbara turistupplevelser Swedish Welcome med bedömningen Utmärkt.

Hitta er upplevelse

Sommar, höst, vinter eller vår - vi arrangerar sjyssta upplevelser för er när som helst. Vi tar er med på en kajaktur, en skön dag på mountainbike eller på långfärdsskridskor eller en klätterdag på klippa alternativt is. Eller kanske på en kul och spännande äventyrs- eller grupputvecklingsaktivitet i vår UpplevelseLada.

Klicka dig vidare till vår hemsida och hitta den upplevelse som passar er bäst. Kontakta oss för pris, offert och detaljer. Naturligtvis kan vi förändra, utveckla, skräddarsy och tillmötesgå de önskemål du har för din grupp. Kontakta oss för en diskussion!

Samarbete med konferensanläggningar

Vi har också ett nära samarbete med många av de bästa konferensanläggningarna i området, där vi gärna bokar in dig om du vill bo bra, äta gott och konferera en smula i kombination med dina upplevelser. Och det behöver inte vara i Uddevalla förstås. Om inte du kan komma till oss så kommer vi gärna till dig.

Kontaktinformation

Gustafsberg 320
Uddevalla
Kontaktperson: Joakim Hermanson
Telefon: 0522-13100
Telefon: 0705-131085
Bokning: 0705-131085

Arrangör: Upplevelsebolaget

E-post: info@upplevelsebolaget.com
Hemsida: www.upplevelsebolaget.com

Hitta hit

Öppettider

Vi har öppet året om för grupper och konferenser.

Mer från Upplevelsebolaget

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Ta bussen till hållplats Bodele och promenera 5 minuter till UpplevelseLadan.

Fakta

Antal personer
Upplevelsebolaget arrangerar aktiviteter för liten till stor konferensgrupp. Vi har haft grupper från ett par personer upp till 200 personer. Här hittar du våra kontaktuppgifter så diskuterar vi kring just din grupp. 

Prisinformation
Prisförslag för företagsaktiviteter med Upplevelsebolaget har vi samlat här på vår hemsida.

Vägbeskrivning

Upplevelsebolaget finns i UpplevelseLadan på Gustafsberg, 4 km söder om Uddevalla centrum. Är du i Uddevalla centrum kan du promenera den vackra strandpromenaden, ta bussen till hållplats Bodele, eller ta båten till Gustafsbergs brygga, 200 meter från oss.

AVSTÅND TILL STÄDER: Göteborg 80 km - Stockholm 450 km - Oslo 200 km - Köpenhamn 390 km