Äta

Konferens på Mötesplats Fasetten

En del av: Kalaskoket

Miljön och lokalerna hos oss på Mötesplats Fasetten lämpar sig väldigt bra för kickoffer och konferenser oavsett antal deltagare.
Vi strävar efter att skapa ett klimat som är välkomnande och inspirerande för våra konferensgäster. Hos oss ska ni kunna få ett miljöombyte som får kreativiteten att flöda och beslutsfattningen att gå snabbare. Vi erbjuder sju moderna konferenslokaler samt sju grupprum.

Den största konferenslokalen rymmer 140 personer och det minsta 8 personer. Alla rum håller en hög teknisk standard och är utrustade med trådlös internetuppkoppling, whiteboardtavla, OH-projektor, blädderblock, pennor och papper.

Trollhättan benämns tillsammans med Vänersborg och Uddevalla för Trestad, avståndet är väldigt kort mellan de tre städerna, så passa på att boka in en företagsaktivitet i Vänersborg eller Uddevalla under er konferens eller kickoff hos oss i Trollhättan.

Mötesplats Fasetten drivs av Kalaskoket och är beläget på Kardanvägen 37 i Trollhättan. Verksamheten på Kardanvägen startade i november 2006.

Vi kan bland annat arrangera följande företagsaktiviteter:

Tre- eller femkamp – en klassisk aktivitet med utmanande, kluriga och roliga tävlingsmoment som kan anpassas efter era önskemål
Human Table Fotball – ett roligt lagspel där ni spelar fotboll fastspända på en uppblåsbar fotbollsplan som på pricken liknar ett bordsfotbollsspel. Ni kan bara röra er i sidled och måste verkligen arbeta tillsammans!
Frisbeegolf – en enkel och avkopplande aktivitet som passar alla. Spelet går till likt vanlig bangolf där minst antal kast vinner. 
Segway – en aktivitet som passar alla där ni lär er att ljudlöst ta er fram med detta roliga färdmedel. Kan exempelvis kombineras med olika utflyktsmål eller tävlingar
Chokladprovning – en lugn och lärorik aktivitet där ni provsmakar olika sorters kvalitetschoklad och får kunskap om dess olika smakkaraktärer, tillverkning och historia

 

Kontaktinformation

Kalaskoket Fasetten
Kardanvägen 37
461 38 Trollhättan
Telefon: 0520-75883
Fax: 0520-74883

Hemsida: www.kalaskoket.se

Hitta hit

Mer från Kalaskoket

Utbud

Res med kollektivtrafiken