Service

Bröllop på Lyckorna Brygga i Ljungskile!

En del av: Restaurang Lyckorna Brygga

Fest & bröllop

Restaurang Lyckorna Brygga ligger precis i havskanten och verkligen andas hav, fisk och marin miljö i det klassiska kur- och badortsområdet Lyckorna.
Här firas stort och smått och det finns plats för upp till 200p.

Kyrka
Ljungs nya kyrka lilgger ett tenkast från resturangen och är en stor klassisk bröllopskyrka. Det finns fler kyrkor av olika storlek i vårt område, eller varför inte gifta sig på bryggan? Vi hjälper er gärna med tält och arrangemang.

Båt
Båttur med vigsel på havet eller brudskål och mingel innan middagen? Havet är så närvarande och vackert i alla väder. Kontakta Skärgårdsbåtarna i Uddevalla - de trafikerar våra vatten och Lyckornas brygga med klassiska båtar för olika stora sällskap.

Musik & underhållning
Självklart hjälper vi er att hitta musiker sompassar för er tillställning, finstämt i kyrkan eller fartfyllt till dansen - ni väljer!

Kontaktinformation

Lyckorna Hamn
45933 LJUNGSKILE
Telefon: 0522-22255
Fax: 0522-22254

E-post: info@lyckornabrygga.se
Hemsida: http://www.lyckornabrygga.se

Hitta hit

Öppettider

Restaurang Lyckorna Brygga har öppet för fest & bokningar från april-december.

Mer från Restaurang Lyckorna Brygga

Utbud

Prisinformation

Välkommen med din förfrågan så återkommer vi med ett prisförslag på just dina önskningar.

Res med kollektivtrafiken

Fakta

För upp till 200p dukar vi vackert i matsalen med havet precis utanför fönstret. Maten är god och vällagad och har gärna marint inslag. Här finns möjlighet till livemusik och uppträde och gott om parkeringsplatser. Vill brudpar eller gäster komma med båt så är gästhamnen precis utanför dörren. Större båtar lägger till på den klassiska ångbåtsbryggan.

Vägbeskrivning

45 min norr om Göteborg, 15 min söder om Uddevalla i Ljungskile. Avfart Lyckornamotet. Kör mot Lyckorna och sväng höger ner mot havet och restaurangen.

Faciliteter

  • Restaurang
  • Bar
  • Uteservering
  • Terrass / Balkong