Äta

Känsla - café, restaurang och delibutik

Välkommen in till Känsla- café, restaurang och delibutik mitt i centrala Hjo. Här bjuder köket på egna bakverk, fullt kaffesortikent och i restaurangen serveras mat med anknytning till trakten, tillverkade på lokala råvaror som du ofta hitta i den egna delibutiken.

"Mat & människor är det vi gillar"

"Maten är det som gör att känsla är vad det är. Det är själva hjärtat och anledndingen till att vi går hit varje dag. När vi lagar maten fokuserar vi på råvarorna. Utan bra råvaror blir det inte heller bra mat. Så enkelt är det! Vi försöker att använda oss av närproducerat och ekologiskt i den mån det går. Efter maten kommer mötet med alla gäster som kommer hit. Det är ändå det roligaste."

Meny

Här kan du se Känslas meny: www.kansla.hjo.se

Vin på Känsla

Känsla har inlett ett unikt samarbete med vinimportören Terrific Wines. Det innebär att Hjoborna kan se framemot både spännande viner och besök av vinmakare som rankas bland världens främsta.Terrific Wines startade sin verksamhet så sent som 2009 och nominerades av Sveriges vinjournalister till utmärkelsen ”Bästa vinimportör” både 2011 och 2012.

Delibutik 

Som Del i Känsla finns även en Delibutik, med mycket ekologiskt, närodlat och mycket annat gott.

Passa på att köpa med dig honung, ost från Almnäs Ysteri, lokalodlade grönsaker, ägg, smör, mejeriprodukter från Hjordnära Mejeri eller prova hälsoprodukter av olika sorter. 

För info om öppettider, besök kanslahjo.se

Kontaktinformation

Hamngatan 3

Telefon: 0503-10404

E-post: info@kanslahjo.se
Hemsida: kanslahjo.se

Hitta hit

Mer från Känsla - café, restaurang och delibutik

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Faciliteter

  • Bar
  • Konferensmöjligheter
  • Kreditkort accepteras
  • Restaurang med fullständiga rättigheter
  • WiFi
  • WC/Toalett
  • Året runt öppet