Service

Torsö språkbyrå

Torsö språkbyrå arbetar med översättningar från svenska till tyska och andra språk. Företaget drivs av Amanda Hessle som också är auktoriserad guide och reseledare, med arbetsområden i hela Skandinavien och fokusområden Västsverige och hela Göta kanal.

TORSÖ SPRÅKBYRÅS OLIKA VERKSAMHETER

Torsö språkbyrå arbetar med översättningar från svenska till tyska och andra språk. Genom medlemskap i Sveriges Facköversättarförening (SFÖ) har jag möjlighet att ta hjälp av duktiga kollegor, så att jag även kan erbjuda helhetslösningar med flera andra språk.

Möten mellan människor är någonting jag brinner för! Jag älskar att bygga språkbroar, både som översättare och som auktoriserad guide med arbetsområden i hela Skandinavien och fokusområden Västsverige och hela Göta kanal.
För mig som språkbrobyggare känns det viktigt och givande att befinna mig ute i verkligheten.

Som översättare vänder jag mig först och främst till besöksnäringen. Tack vare 20 års erfarenhet av näringen både i Schweiz och i Sverige är jag van att sälja in olika resmål och kan därför formulera mig på ett säljande sätt som lockar besökare. Oftast kan jag – om så behövs – leverera med kort varsel. Även mindre uppdrag är välkomna. Jag är administratör i Basetool och översätter direkt i verktyget. Det sparar tid åt kunden, som istället kan läggas på verksamheten. Eftersom jag är utbildad i Citybreak har jag möjlighet att erbjuda mina tjänster även där.

Sedan våren 2015 är jag diplomerad Basetool-utbildare och erbjuder utbildningar för turistorganisationer och företagare som vill marknadsföra sina verksamheter i Basetool.

Torsö språkbyrås kurskoncept ”Lätt att vara tysk gäst” har genomförts i olika områdenisyfte att öka värdskap gentemot tyskspråkiga gäster. Under kursen lär sig deltagare inte bara en del användbara fraser på tyska, utan tar även del av fakta kring bland annat kulturella skillnader, sociala koder i tyskspråkiga länder och hur den tyska marknaden fungerar.

Sedan 2015 är Torsö språkbyrå medlem i Företagarnätververket Officiell Partner Göta kanal och erbjuder nu vandrings- och cykelguidningar längs med Göta kanal.

Läs gärna mer om mitt kurskoncept "Lätt att vara tysk gäst" som jag har genomfört i flera västsvenska kommuner. Mer info finns på: Kurs - "Lätt att vara tysk gäst"

Kontaktinformation

Torsö Grönebäck 1
542 91 Torsö
Kontaktperson: Amanda Hessle
Telefon: 070-2063872
Telefon: 070-2063872

E-post: amanda@torsosprakbyra.se
Hemsida: www.torsosprakbyra.se

Hitta hit

Prisinformation

Kontakta Torsö språkbyrå för ett kostnadsfritt prisförslag.

070 206 38 72, amanda@torsosprakbyra.se