Boende

Havskattens konferens, Hönö - Göteborgs skärgård

En del av: Havskattens hotell & vandrarhem - Hönö - Göteborgs skärgård

Bjud till bröllop eller till fest med en fantastisk utsikt över hamnen.
Vår ljusa festlokal med anslutning till den stora altanen rymmer upp till 80 personer.
Här kan du konferera eller anordna en inspirerande kickoff. Köket är väl utrustat och har plats för stora sällskap och matlagningskurser.
Du kan också laga till din fångst efter en spännande dag på havet eller baka äkta Hönökaka i den vedeldade bakugnen. Lokalen har storbilds tv.

Här konfererar företag med ett fåtal personer lika bra som en större grupp.
Till presentationer använder ni vår 50-tumms tv skärm.
Miljön och det avskilda läget vid kajkanten är unikt. Med havet som närmaste granne kommer ni att få ett inspirerande möte med hög trivselfaktor.
Våra terrasser inbjuder till trevliga pauser.
Havskatten är perfekt för konferenser, event, fester eller gruppaktiviteter.
Det är viktigt att välja rätt plats för sina möten. Det är en investering som ska betala sig. Ofta handlar det om att komma bort från en stressig vardag till en helt annan miljö. Utan långa resor spar man både tid och pengar.

Vi har nu nytt konferensrum alt mindre festlokal med storbilds tv på övervåningen med tillhörande kök och terass. Där finns också 3 intilliggande 4 bäddsrum med 2 separata wc/dusch i korridoren Välkomna!

Kontaktinformation

Rödvägen 73
Hönö
Kontaktperson: Svenne
Telefon: 0706-769360
Telefon: 0706-769360

Arrangör: Havskatten AB

E-post: info@havskatten.com
Hemsida: www.havskatten.com

Hitta hit

Öppettider

Hela året

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Byggt 2011 + 2015 skärgårdsboende. 12 st 2+2 bädds rum, 2 av rummen har dubbelsäng.Lokalen på markplan tar ca 80 personer och har fullt utrustat kök samt storbilds tv . På vår övervåning finns ett konferensrum med storbilds tv (58 tum) alt mindre festlokal med ett integrerat modernt kök. Där finns också 3 st frächa 4-bäddsrum, lika bekväma som på nedre plan men utan wc och dusch på rummet. Wc & dusch i korridor.

Gångavstånd till bad och naturområde.

Vägbeskrivning

Från Göteborgs centrum till Hönö-färjan, tar du dig med bil på ca 20 min. Väg 155 mot Hisingen/Öckerö till Lilla Varholmen.
Buss avgår från Nils Ericson terminalen i Göteborgs
centrum till färjeläget Lilla Varholmen (45 min). Buss 24 eller 290.
Avgiftsfri bilfärja (12 min) till Hönö/Öckerö.
Kör av färjan 1,4 km på Göteborgsvägen, kör rakt fram genom rondellen. Fortsätt rakt fram på Lökholmsvägen ca 400 m, sväng höger till Rödvägen (ICA finns då på vänster sida) kör ca 200 m, framme. gratis p-platser finns utanför Havskattens vandrarhem.