Boende

Boende vid Vänern

Boende vid Vänern

Vänerfiske ger dig en underbar naturupplevelse och riktiga fiskeäventyr. Med båt ger vi oss ut på spännande trollingfiske på Vänern. Vill du känna Vänerns magi nära, hyr båt eller kanot och övernatta under bar himmel, räkna stjärnorna och njut!

Boende

Fem minuters promenad från Vänerns strand har vi byggt en anläggning för boende, konferenser, fiske och fest/kalas av olika sorter. Men det finns också utrymme för stilla promenader i skog och mark


Loftet och Storstugan, 10 bäddar, 6 bäddar
Modernt utrustade med Micro, kyl/frys, diskmaskin, tv/video, parabol. Storstugan har uteplats med trädgårdsmöbler och grill. Loftet har två balkonger, en stor balkong med bord och stolar, och en mindre.
En roddbåt hör också till varje lägenhet med möjlighet att hyra motor.

Lillstugan, 4 bäddar
Micro, mindre kyl/frys, tv/video, parabol. Två altaner, en under tak med trädgårdsmöbel och grill, och en utan tak. Roddbåt ingår med möjlighet att hyra motor.

Lappkåta, 8-10 pers
Prova på att bo riktigt primitivt! Här finns rinnande kallt vatten, kokkärl och grill. Utedass och 100 meter till dusch/wc.

Trollingfiske

Sea Wind af Vänersnäs, är en 28 fots båt specialbyggd för trolling. Den har stor och rymlig hytt med värme, pentry och plats för 10 personer. Det finns även en förpik med 2 kojplatser och wc.
All fiskeutsrustning ingår.

Önskas det något att äta ombord ordnar vi detta, vid hård vind söker vi upp en skyddad plats för förtäring.

Finns även båtar att hyra för eget fiske!

Båtuthyrning

Båtar finns att hyra för eget fiske.Vi har kanoter och rodd/motorbåtar. Båtar och motorer finns i olika storlekar.

För prisuppgifter ring Rune: 070-333 22 00

Kontaktinformation

Vänerfiske Båtcharter

46222 Vänersborg
Telefon: 070-3332200

Hemsida: www.vanerfiske.com

Hitta hit

Prisinformation

Fritt fiske

Vägbeskrivning

Från Vänersborg: Kör mot Vänersnäs tills du ankommer Vänersnäs kyrka. Efter kyrkan tar du 1:a vänster (Skyltning "Båtcharter fiske, rum") Därefter följ skyltning ca 2 km.