Boende

Möten på Gullmarsstrand Hotell & Konferens i Fiskebäckskil

En del av: Gullmarsstrand Hotell & Konferens i Fiskebäckskil
Boka

Gullmarsstrand - möten, konferenser, kick off 0 m från havet

Konferera alldeles intill havet i pittoreska Fiskebäckskil med dess fantastiska läge. Låt miljön och lugnet inspirera till nya idéer och vägar för dig och din personal. Våra lokaler är luftiga, ljusa och med havsutsikt. Vi skapar skräddarsydda paket utefter era önskemål och erbjuder en rad olika aktiviteter såsom havskajak, klättring eller en safari efter något av havets läckerheter.

Hos oss är konferensen inte bara effektiv utan också njutbar för alla sinnen! 

Inspiration - miljöer som inspirerar

Det spontana mötet, den klassiska konferensen, det exklusiva styrelsemötet, kick offen eller det stora eventet - här finns utrymmen för alla samtal och möten.

Vi vet att det många gånger är tiden mellan mötena som är viktig. De bästa idéerna kommer ofta vid samtalet på bryggan, vid brasan på verandan, i havsbadet eller bastun. Vi erbjuder våra gäster hög service och stor flexibilitet i både lokaler och arrangemang. För oss är kundens önskan det viktiga.

Havets mat i mästarklass

Köket, 0 meter från havet, har naturligtvsi kockar som är riktigt bra på havets mat. Skaldjuren och fisken hos oss är inte bara sådär underbart färsk, den är tillagad och serverad med absolut mästarskap. Kött och grönsaker är inte direkt långresta råvaror, heller. Även här har våra kockar rätta twisten och de kulianriska njutningarna är många.

Lokaler

Välj mellan 7 ljusa konferenslokaler där de två största rymmer 150 och 170 personer. Perfekt för kick off, events eller lanseringar. Övriga lokaler är anpassade efter deltagare i storleksordningen från 5 till 120 personer.

9 olika grupprum står också till förfogande när ni vill jobba i mindre konstellationer. En studio där du kan inspireras framför en öppen spis och lite sea-lodge-känsla är en av våra mest omtyckta möteslokaler.

Gullmarsstrand Hotell och Konferens är medlemmar i Svenska Möten

Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem och Svanenmärkta. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferenser. Svenska Möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige.

Länk till våra konferenspaket

Konferensaktiviteter i skärgården

På och runt Gullmarsstrand med omgivningar är det upplagt för massor av aktiviteter när du och dina arbetskamrater vill koppla av eller skapa sammanhållning.

Åk med en erfaren fiskare på jakt efter havets guld - hummern eller fånga havskräftor med bur. Följa med på en guidning på Kristineberg en av världens äldsta marina forskningsstationer från 1877 eller en guidad vandring i Fiskebäckskils spännande historia. Vill man vara aktiv finns möjlighet till klättring, havskajak eller cykling. Möjligheterna är många och vi hjälper dig med skräddarsydda lösningar.

Ladda ner och läs mer om våra aktiviteter

Kontaktinformation

Strandvägen 2-14
45178 FISKEBÄCKSKIL
Kontaktperson: konferens@gullmarsstrand.se
Telefon: 0523-667788
Bokning: 0523-667788
Fax: 0523-22805

E-post: info@gullmarsstrand.se
Hemsida: http://www.gullmarsstrand.se

Hitta hit

Öppettider

Gullmarsstrand är öppet hela året.

Mer från Gullmarsstrand Hotell & Konferens i Fiskebäckskil

Utbud

Prisinformation

För prisuppgifter, vänligen kontakta oss på mail; konferens@gullmarsstrand.se

Res med kollektivtrafiken

15 minuters promenad från hållplatsen. personafärjan Carl Wilhelmsson från Lysekil lägger till på bryggan utanför hotellet.

Fakta

- 81 rum 142 bäddar
- 7 konferensrum (3-170 gäster) 
- 9 grupprum (6-16 personer)

Restaurang G har 3 matsalar - stora matsalen rymmer 140 personer, 40 personer ryms i lilla matsalen och 40 till i vår nya matsal, alla med en underbar havsutsikt mot Gullmarsfjorden. Dessutom finns sällskapsutrymmen och bar för ca 80 personer.

Sinnenas Havsbad - som ligger på pålar i havet och har bastu och relaxytor och sedan i våras en ny utomhuspool 38G som även den står på pålar i havet och håller 38 grader hela året.

Vägbeskrivning

Ca 1 h 15 min från Göteborg (E6 och väg 161 mot Lysekil). Följ E6 mot Oslo, efter Uddevallabron sväng av vid Torpmotet och kör i riktning mot Lysekil och följ därefter skyltarna mot Fiskebäckskil.

Ca 1,5 tim söder om svenska gränsen.

Faciliteter

 • Restaurang
 • Bar
 • Rökfria rum
 • Internet
 • TV
 • Telefon
 • Hårtork
 • Radio
 • Terrass / Balkong
 • Uteplats
 • Gratis WiFi