Boende

Konferera på Thorskogs Slott

En del av: Thorskogs Slott

Thorskogs Slott

Thorskogs Slott är ett riktigt Törnrosaslott som har blivit en oas för livsnjutare med smak för det goda. Här upplever du det du saknar i vardagen. Känslan av stillhet, en gnutta lyx, personlig omtanke och starka historiska band.
Vi erbjuder nattvila i individuellt inredda rum där inget är det andra likt.

Mat & Dryck

Bli Din egen Slottsherre för ett dygn! Bröllopet, 50-årsfesten eller företagets jubileum blir oförglömligt på Thorskogs Slott. Vi är noga med detaljerna och lägger ett stort engagemang kring menyn, drycker, dekorationer, underhållning, fotografering, transporter och övernattningar.
Här lämnas inget åt slumpen.

Golfpaket

En härlig kombination med boende på Slott och golf på Kungälv-Kode golfbana. Efter eller före golfrundan kan Ni slappna av i Slottsparken med något svalkande. Skulle det vara så att golfrundan ännu inte är avgjord finns det möjlighet att avgöra på vår pitch- & puttingbana i Slottsparken.

Kontaktinformation

Thorskogs Slott
Thorskog 100
46393 Västerlanda
Telefon: 0520-661000
Fax: 0520-650918

E-post: info@thorskogsslott.se
Hemsida: www.thorskogsslott.se

Hitta hit

Öppettider

Ring för bokning.

Mer från Thorskogs Slott

Utbud

Fakta

Restaurang: inomhus 150, utomhus 50. Antal rum: 40 gästrum, 30 dubbelrum och 10 enkelrum Antal bäddar: 72 Antal konferensdeltagare: Upp till 120 personer.

Vägbeskrivning

Från Göteborg: Kör E6 norr ut mot Oslo, till Kungälv. Efter bron över Nordre Älv, i Kungälvsmotet, tag av mot "Sjukhus". Vid andra trafikljuset kör mot Lilla Edet/Diseröd i exakt 22 km. I samhället Thorskog ligger Slottet i en backe på vänster sida.