Boende

Bergabo Konferens, Tjörn

En del av: Bergabo hotell & konferens, Tjörn

Plats att mötas

Vare sig ni är en liten grupp som söker gemytlig pensionatsanda eller den något större gruppen där upplevelser och arrangemang är en viktig del av konferensen, har ni kommit alldeles rätt. Vår långa erfarenhet och kunskap gör att ni kan fokusera på ert mötes innehåll och lämna resten till oss. Vi finns alltid till hands så ni kan koncentrera er på viktigare saker.

Tid att njuta

Vårt nytänkande och välkända kök ser även till att gästerna förblir pigga genom att alltid erbjuda fräscha alternativ till konferensfikat och servera härliga kreationer av fisk eller fågel till lunch. Vi eftersträvar givetvis användandet av lokala ekologiskt producerade råvaror i vårt kök.En hummer, vilt eller julmeny är alltid en fantastisk upplevelse, särskilt med sommelierens dryckesval till.

Boende

Byggnaderna klättrar längs berget och erbjuder harmonisk avskildhet och i de flesta fall en hänförande vacker havsutsikt.

Upplevelser

Välj mellan fartfyllda äventyr med natur och action i centrum som match racing, RIB orientering eller bergsklättring. Föredrar ni mer harmoniska upplevelser så erbjuder vi en uppsjö av aktiviteter som havskajak, akvarellkurs, yoga eller kanske en skärgårdstur till Åstol.

Kontaktinformation

Kyrkvägen 22
47141 Rönnäng
Kontaktperson: David Ahlborg
Telefon: 0304-677080
Bokning: 0304-677080
Fax: 0304-677352

E-post: bergabo@bergabo.com
Hemsida: http://www.bergabo.com

Hitta hit

Öppettider

Året om

Mer från Bergabo hotell & konferens, Tjörn

Utbud

Prisinformation

Se webbsida www.bergabo.se

Fakta

  • Totalt antal bäddar: 115st
  • Totalt antal rum: 54st
  • Husdjur: Hund tillåts i vissa rum
  • Handikappanpassat: Nej

Vägbeskrivning

Från Göteborg kör ni E6 norrut mot Oslo. Efter ca 45 km tag av mot Stenungsund, Tjörn. Kör över Tjörnbroarna, tag av vänster vid trafikljuskorsningen efter bron, mot Rönnäng, därifrån är det skyltat Bergabo. Tid från Göteborg till Bergabo med bil, ca 45 min.