Boende

VANN Spa Hotell & Konferens - Konferens

En del av: VANN Spa Hotell & Konferens, Lysekil
Boka

EFFEKTIVA KONFERENSER OCH ANDRA GODA MÖTEN

Konferenser är viktiga investeringar i människor och företag. Effektiva konferenser kombinerar bra jobbtid och goda gemensamma upplevelser. VANN Spa Hotell och Konferens ligger strategiskt placerat för såväl en aktiv konferens eller en lugn spakonferens med hela det sköna Bohuslän som dekor.

VANN Spa Hotell och Konferens är vana värdar för möten i alla format. Från stora konferenser till minimässor. VANNs värdskap garanterar att du får full valuta för dina investeringar.

VÅRA KONFERENSRUM

Alla Vanns konferensrum är möblerade för att möta olika typer av krav och önskemål.
Vi kan ordna konferensutrustning till våra konferensrum såsom whiteboard, blädderblock, projektor och ljudanläggning för dataljud.

Mikrofonanläggning finns i Gullmarssalen och Bankettsalen. Flera av lokalerna kan mörkläggas. Mobilt PA för uppträdande utomhus, standup, trubadur eller liknande kan bokas mot avgift. Vi kan också hjälpa er med kopiering, utskrifter, produktion av namnbrickor, vipkort, drinkbiljetter e.t.c mot avgift. I lokalen finns alltid vatten, frukt och godis. Övrig utrustning som ingår: Fri tillgång till trådlöst internet. Gästdator finns vid receptionen.

När det är dags för en välbehövlig bensträckare står kaffe och fruktbuffé framdukad, och är det något som behövs är det bara att kontakta VANNs konferenscenter. Våra konferensvärdinnor fixar allt möjligt, från namnbrickor till bokning av restaurang och aktiviteter. Och med lite tid på sig kan vi fixa även det omöjliga.


För ytterligare information:

0523 - 442 00 alt info@vann.se
LÄS MER | Gilla oss på Facebook

Kontaktinformation

VANN Spa Hotell Konferens

454 80 BRASTAD
Kontaktperson: Jan Skoglund
Telefon: 0523-44200
Bokning: 0523-44200
Fax: 0523-44459

E-post: info@vann.se
Hemsida: http://www.vann.se

Hitta hit

Öppettider

Öppettider i spaavdelningen:
Söndag-torsdag: 07.00-20.00
Fredag: 07.00-21.00
Lördag: 07.00-22.00

Barntider i spa:
Endast på fredagar kl. 07.00-10.00 samt 15.00-18.00, alltid i målsmans sällskap. Övriga tider och dagar har vi 18 års gräns eller 13 år i målsmans sällskap.

Prisinformation

Enligt offert

Vid förfrågan, vänligen kontakta:

0523-44200 alt offert@vann.se

Fakta

VANN - DET AKTIVA HOTELLET - I SAMARBETE MED AVENTI

Vår ambition på VANN är att vara det inspirerande ”hotellet där det händer”. Utöver alla former av spa-behandlingar har vi till exempel alltid en spännande aktivitetsmeny för privat- och affärsgäster. Välj mellan att paddla kajak eller kanske klättring. Softare varianter som vandring, räksafari, mussel- och ostronäventyr, finns också på aktivitetsmenyn, liksom skaldjurssafari och teambuildningsaktiviteter.

Foodies är vi så gott som allihopa och hos oss kan du spetsa kunnandet och eventuella kockambitoner genom att delta i roliga och lärorika matlagningsaktiviteter i vårt showkitchen. Är drycker ditt intresse? Vi provar vin, öl, champagne och grappa, för att nämna något av det som ryms i våra populära provningar.

Vägbeskrivning

Vann ligger 23 km nordost om Lysekil. Från Göteborg är det ca 110 km och drygt en timmas bilresa. Du som kommer med bil på E6:an sväng av mot Lysekil, Smögen länsväg 162 ca 10 km norr om Munkedal. Tag vänster efter ca 4 km, avfart mot Vann Spa Hotell & Konferens.

Faciliteter

Restaurang
Bar
Uteservering
Lunch
Rökfria rum
Internet
Kabel TV
TV
Dusch
Radio
Pool
Terrass / Balkong
Hiss
Gratis WiFi