Se och göra

Laserdome på Laserdome Actioncenter Skövde

En del av: Laserdome Actioncenter

LÅT MJÖLKSYRAN PUMPA


Laserdome är det ultimata äventyret: med sensorförsedda västar på kroppen och futuristiska laservapen i händerna jagar ni varandra genom mörka gångar, uppför ramper och över hinder. Spelarenan är ett futuristiskt landskap fullt med ljud och ljuseffekter med massor av hinder och skiljeväggar perfekta för bakhåll...

Du behöver aldrig ladda om vapnet och du har ett oändligt antal liv. Blir du träffad förlorar du en del poäng men det är inget du har tid att fundera på. Istället rekommenderar vi att du använder de 7 sekunder du är borta ur spelet till att hitta ett nytt skydd och fundera igenom om du använder rätt strategi.

Varje match är 20 minuter och det går givetvis att boka och köra flera spel efter varandra med kortare vätske- och taktikpauser mellan.

VEM STÅR ÖVERST PÅ PALLEN

När musiken till slut tystnar är matchen över för denna gång. Du lämnar arenan, hänger tillbaka västen och samlas omkring kassadisken tillsammans med de andra spelarna och får där ett resultatkort. Med hjälp av statistik över träffar, missar och poäng är det där mästaren och det bästa laget utses.

DETTA ÄR LASERDOME

Laserdome kan vara en tuff fysisk aktivitet,
trots det passar den både gammal som ung. Man väljer helt och hållet själv i vilken mån man tänker sig delta i spelet.

Grundidén är enkel:
Samla tillsammans med ditt lag ihop så mycket poäng som möjligt genom att träffa dina motståndare utan att själv bli träffad.

Träffarna känns inte, då det bara registrerar träffarna med hjälp av en uv-stråle. Det som kan kännas är en vibrator som sätts igång och västen "talar om" för dig att "komma igen!"

Kontaktinformation

Laserdome Actioncenter
Fabriksgatan 3
54157 Skövde
Telefon: 0500-471147
Fax: 0500-471114

E-post: kontakt@laserdome-skovde.se
Hemsida: http://www.laserdome-skovde...

Hitta hit

Öppettider

Mån-Tors: 17:00-20:00
Fre: 16:00-20:00
Lör: 12:00-21:00
Sön: 12:00-19:00

Res med kollektivtrafiken

När man klivit av bussen, följ Skövdevägen (samma väg som bussen fortsätter på) söderut ca 100 m, följ sedan skyltar till Laserdome.

Sociala medier


Twitter

Faciliteter

  • Dusch
  • Bastu