Sevärdheter

Guidade MC-turer, Nössemark

En del av: Villa Smile Bed & Breakfast o Kanot, Nössemark Näs

Guidade MC-turer, Nössemark

En guidad tur med hyrd motorcykel? Den möjligheten finns nu i Dalsland hos Mike och Katharina Doubrawsky som driver Villa Smile i Nössemark.
- Dalsland, det är slingriga vägar i kubik! Man liksom surfar på motorcykeln genom skogen och längs de många sjöarna. Det är så Mike beskriver motorcykelturerna i Dalsland.

Villa Smiles verksamhet består av bed & breakfast och uthyrning av kanoter, cyklar samt motorcyklar.

Tack vare att Mike i många år jobbat som mc-guide i Tyskland kan dalsländska turister nu få en annorlunda upplevelse och nya perspektiv på landskapet.

- Alla tror att man måste åka till Alperna för att få köra mc, men man ska köra sakta och se på naturen, skogen, sjöarna och ta många pauser. Då är Dalsland perfekt, berättar Mike Doubrawsky, som säkert kört 25.000 mil guidade turer i Tyskland.

Han och Katharina kom första gången till Nössemrk 1999 - självklart på motorcykelsemester. De fastnade för den vackra miljön och köpte ett sommarhus. För några år sedan tog de ett avgörande steg och blev ägare till en gård ett stenkast från sjön Stora Le.

Hos Mike och Katharina kan man hyra nya Triumph Bonneville och superlätta BETA Alp 4.0.

Kontaktinformation

Villa Smile
Nössemarks Näs 171
66891 Nössemark
Kontaktperson: Katharina Doubrawsky
Telefon: 0534-30400
Telefon: 070-2980455
Bokning: 070-2980455
Fax: 0534-30400

Arrangör: Villa Smile

E-post: info@villa-smile.com
Hemsida: http://www.villa-smile.com/

Hitta hit

Öppettider

1 maj-30 september

Mer från Villa Smile Bed & Breakfast o Kanot, Nössemark Näs

Utbud

Prisinformation

För aktuella priser se hemsidan, www.villa-smile.com

Res med kollektivtrafiken

Vägbeskrivning

Villa Smile ligger 30km norr om Dals Ed direkt vid Stora Le. När du kommer från söder via E6 kör till avfart Halden i Norge. Föjl vägen 21 och sen kör vid korsningen Fjellbru rakt mot Nössemark. Halden-Nössemark 30km. Från Bengtsfors föjl skyltning mot Halden, ta färjan, efter 4km finns skylt mot "Villa-Smile".