Paket/Erbjudande

Påskpaket på Albert´s

En del av: Albert Kök, Hotell & Konferens * * * *

Välkommen att fira påsken på Albert´s. Ni kommer hit på långfredagen och då står buffén framdukad på kvällen. Påskafton blir det 6-rätters påskmeny. Ni
övernattar givetvis i något av våra fina och nyrenoverade rum och varje morgonr serveras en härlig frukostbuffé i den vackra huvudbyggnaden.

Albert Kök - Hotell & Konferens

På Albert har vi blivit smått berömda för vår goda mat, det personliga bemötandet och den genuina atmosfären. Här finns allt på ett och samma ställe. Och som vår gäst får du något utöver det vanliga, upplevelser som berör alla dina sinnen. Kom hit till oss och bli som medlem i familjen!

Välkommen att kontakta oss för bokning. Bo med oss hela helgen eller en av nätterna. 

Kontaktinformation

Kvarnliden, Strömsberg
46157 Trollhättan
Kontaktperson: Rickard Halleröd
Telefon: 0520-12990
Bokning: 0520-12990
Fax: 0520-13311

E-post: info@alberthotell.com
Hemsida: http://www.alberthotell.com

Hitta hit

Prisinformation

Påskpaketet kostar 2395 kr per person i dubbelrum. (2nätter)

Enkelrumstillägg 695 kr (2 nätter)

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Alberts ägare är tre familjer, Rickard Halleröd, Annique & Erik Florén och Svante Tengblad. Alla har lång och gedigen erfarenhet av hotell- och restaurangbranschen. Deras gemensamma strävan är att skapa en hotell- och restaurangrörelse av högsta klass. Tillsammans med personalen skall de se till att du som Alberts gäst får uppleva deras höga ambitioner.

Vägbeskrivning

OM NI ANVÄNDER GPS STÄLL IN DEN PÅ ADRESSEN STRÖMSBERGSVÄGEN 2

Om ni kommer till fots från järnvägsstationen i Trollhättan, promenera in i stan till stora torget (Drottningtorget). Vik av höger mot vattnet och passera över klaffbron.Vik av vänster och gå i riktning mot det vackra huset på bergskanten som är Albert. Gå trapporna upp för bergskanten. Totaltid för promenad ca 15 - 20 minuter.

Kordinater:
12 grader 16`47,10 Öst
58 grader 17`8,46 Nord