Sevärdheter

Kurser på Nääs

En del av: Slöjd & Byggnadsvård

Kurser på Nääs

Slöjd & Byggnadsvård är en av landets största arrangörer av kurser inom slöjd och byggnadsvård. Vi anordnar kurser för dig som vill veta mera om hur man tar hand om gamla hus, är intresserad av hantverk och äldre tekniker. Några kurser är en dag, andra pågår en hel vecka. Kursledarna är oftast hantverkare och slöjdare ur vårt hantverksregister med stor erfarenhet inom området.

Kurserna arrangeras i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan. Tillsammans erbjuder vi ett brett utbud av kurser inom hantverk, byggnadsvård, slöjd.

Du hittar datum för årets kurser i kurskalendariet och på vår hemsida.

www.slojdochbyggnadsvard.se

Kontakta oss om du vill att vi skickar ett program.

Har du idéer på kurser som du skulle vilja gå men som ännu inte finns? Vi tar gärna emot tips och idéer inför nästa års kursprogram.

Välkommen till våra kurser på Nääs!

Kontaktinformation

Källnääs

Kontaktperson: Ulrika Lindh
Telefon: 010-4414360
Bokning: 010-4414360

E-post: slojdochbyggnadsvard@vgregi...
Hemsida: www.slojdochbyggnadsvard.se

Hitta hit

Res med kollektivtrafiken

Från hållplatsen är det en kort promenad genom allén mot slottet. Just innan bron svänger du av till vänster och där ligger Källnääs, en röd byggnad med vita knutar.

Fakta

Slöjd & Byggnadsvård är en av landets största arrangörer av kurser. Vi annordnar kurser året om i samverkan med våra kollegor på Slöjd i Väst, föreningen Näässamfundet och Studieförbundet Vuxenskolan. Tillsammans erbjuder vi ett brett utbud av kurser inom hantverk, byggnadsvård, slöjd och folklig dans.
Kursledarna är oftast hantverkare ur vårt hantverksregister med stor erfarenhet inom området.

Välkommen till våra kurser på Nääs!

Faciliteter

  • Affär