Paket/Erbjudande

Fixa fönstren

En del av: Slöjd & Byggnadsvård

Söker du som företag en personalaktivitet? Varför inte prova på fönsterrenovering? Vi går igenom grunderna i hur ni fixar fönstren. Vi visar och ni får testa själva. Ca 2 timmar behövs. Är du intresserad så ta kontakt med Slöjd & Byggnadsvård.

Kontaktinformation

Slöjd & Byggnadsvård
Nääs slott
44892 FLODA
Kontaktperson: Ulrika Lindh
Telefon: 010-4414360
Bokning: 010-4414360

E-post: slojdochbyggnadsvard@vgregi...
Hemsida: www.slojdochbyggnadsvard.se

Hitta hit

Öppettider

Kursen kan bokas för grupper.

;

Res med kollektivtrafiken

Från hållplatsen är det en kort promenad genom allén mot slottet. Just innan bron svänger du av till vänster och där ligger Källnääs, en röd byggnad med vita knutar.

Fakta

Testa själv något så enkelt som att fixa fönstren. Vi går igenom grunderna i fönsterrenovering. Vi visar och ni får testa själva.

Vägbeskrivning

Fönsterkursen ges, vid Nääs slott i Lerums kommun, mellan Göteborg och Alingsås.

Om du reser med bil kör du E20 och svänger av mot Nääs Slott strax öster om Floda. Vi finns i Källnääs, ett rödbrunt trähus på seminarieområdet. Sväng vänster innan bron över mot slottet.

Du kan också åka pendeltåget (Göteborg - Alingsås) och går då av vid Floda station. Därifrån är det en halvtimmes promenad längs sjön Sävelångens södra strand och genom en vacker lövskog.

Det går också bra att åka buss eller taxi från Floda station. Åker du buss heter hållplatsen Lilla Nääs, och därifrån är det en kort promenad genom allén mot slottet. Just innan bron svänger du av till vänster och där ligger Källnääs, en röd byggnad med vita knutar.

Faciliteter

Restaurang
Kafé
Konferensmöjligheter
Motionsslinga
Badplats