Boende

Konferens på Arena Älvhögsborg

En del av: Arena Älvhögsborg

Arena Älvhögsborg

Älvhögsborg har kompetensen som gör att ni kommer att trivas.
Det finns en god erfarenhet av samarbeten med många företag och en stor portfölj av aktiviteter som medför kombinationer av unika program. Möjligheterna är nästintill obegränsade.

Det blir allt vanligare att företag har en ”hälsodag” på Arena Älvhögsborg. Kanske en prova-på-dag där man varvar träning på förbestämd nivå med föreläsning och god mat, eller avslappning i relaxen med massage och floating, som pricken över i-et.

Möteslokaler

Arena Älvhögsborg är ett arenabolag som regelbundet arrangerar stora idrotts- kultur- och företagsevenemang. Både i egen regi och som uthyrare av lokaler, personal och utrustning.

Våra resurser, vår flexibla organisation och våra stora lokaler ger oss unika möjligheter att erbjuda "ett av Sveriges bästa alternativ utanför storstadsregionerna".

Vi ordnar möten för allt ifrån det lilla, mer personliga mötet i en mindre grupp till en stor konferens med flera hundra deltagare.

Idrottsevenemang

Anläggningen erbjuder ett av landets främsta utbud under ett och samma tak. Oavsett om du representerar en klubb, ett företag eller är privatkund kan vi utlova suveräna sportlokaler för de flesta inomhusidrotter. På Arena Älvhögsborg finns sju idrottshallar av olika storlek, bowlinghall och ett av västsveriges främsta friskvårdscenter.

Publikkapaciteten i A-hallen är 2.500 personer, och här genomförs givetvis en rad större tävlingar och arrangemang. Vi har genom åren haft idrottsevenemang som Davis Cup i tennis, Champions Leage matcher i handboll, ungdoms-SM i bordtennis med mera.

Arena Älvhögsborg är givetvis ett utmärkt alternativ för träningsläger. Oavsett om det handlar om svenska bordtennislandslaget eller en mindre förening skräddarsys lägret utifrån era behov. Vår personal tar hand om din förfrågan från planering till avslut

Kontaktinformation

Storgatan 1-3
46131 Trollhättan
Telefon: 0520-484830
Bokning: 0520-13509

Hemsida: http://www.arenaalvhogsborg...

Hitta hit

Mer från Arena Älvhögsborg

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Fakta

KAPACITET: Hotellrum 0 Konferensrum 4 Max biosittning 2100 Max skolsittning 500 IT-anpassning Ja Restaurang Nej Festsal Ja Parkering för buss Ja

Vägbeskrivning

Kör mot Trollhättans centrum och följ skyltning mot Älvhögsborg.

Faciliteter

  • Luftkonditionering
  • Dusch
  • Hårtork
  • Barnpassning
  • Pool