Paket/Erbjudande

Midsommarfirande på Villa Sjötorp, Uddevalla

En del av: Hotell Villa Sjötorp * * * * Lyckorna, Ljungskile

Villa Sjötorp ett hus vid havet!

Villa Sjötorp ligger i den gamla badorten Lyckorna strax utanför Uddevalla. Det byggdes som sommarbostad åt bruksägare Emil Haeger på Lilla Edets pappersbruk. Han ritade själv villan och tillverkade alla delar på sin egna snickerifabrik. På pråmar fraktades dessa till Lyckorna via Göteborg och på kort tid restes den vackra villan. Idag är används huset som hotell och restaurang och är en plats för många att återvända till.

Bo hos oss

Rummen är inredda med tanke på dagens komfortkrav. Detta har dock ej hindrat att det mesta är original och man kan förnimma en känsla från svunna tider.

Midsommarfirande i ett paket

Kom till oss på eftermiddagen vid tre-tiden. Då är det klart för incheckning på hotellet och på verandan är jordgubbar med lättvispad grädde framdukat. Midsommarstången är rest i trädgården. För dem som önskar traditionella midsommarlekar rekommenderas en promenad utmed havet till Victoriaparken i Lyckorna. Där startar dansen klockan fyra.

Vi börjar med husets val av sill, dilldoftande nypotatis, nyskördad gräslök, hemsyrad grädde och en liten Jansson som tillbehör.

Kvällen fortsätter med grillade utvalda bitar från våra leverantörer av oxe, lamm och kyckling. Några krämiga såser blir det till samt en vacker sallad av de bästa bland tomater.

Några bitar ost för den goda smaken…

Runda av med kladdig chokladtårta samt glass, och eftersom det är midsommar tar vi fram mera jordgubbar.

Kontaktinformation

Villa Sjötorp
Sjötorpsvägen 5

Telefon: 0522-20174
Bokning: 0522-20174
Fax: 0522-20174

E-post: info@villasjotorp.se
Hemsida: http://www.villasjotorp.se

Hitta hit

Prisinformation

2017

Pris: 1995 kronor per person i dubbelrum (enkelrumstillägg 350 kronor)

Fakta

Från Villa Sjötorps välrenommerade kök erbjuds kulinariska specialiteter gjorda på råvaror från närområdet. Allt som serveras kommer från vårt eget kök, huvudsakligen baserat på lokalt producerade råvaror. Glada kossor, lyckliga ägg, färdigvuxna kycklingar och vilda djur...

 

Vägbeskrivning

Från Uddevalla och Göteborg kör E6 till Ljungskile avfart 92 mot Lyckorna