Se och göra

Mitt i sjön | Ulricehamns Kallbadhus

Mitt i sjön

Vi på Mitt i sjön har ett stort utbud av massage och skönhetsbehandlingar. Vad du än väljer så ingår alltid ett dopp i Åsunden och ett besök i Kallbadhusets sköna bastu.

Det är även möjligt att kombinera din vistelse med en middag på kallbadhusets egna Restaurang Kallbadhuset.

Vi finns till för dig och ditt välbefinnande. Passa på att besöka oss och unna dig en stund för dig själv. Under våra respektive avdelningar Skönhet, Hälsa och Massage finns behandlingar och kurer som ger dig mer energi och avslappning. Vi använder ekologiska produkter från hudvårdsmärket Maria Åkerberg i våra behandlingar.

Gruppbehandlingar & events

Upplev Mitt I Sjön tillsammans! 

Vi erbjuder gruppbehandlingar så att du och någon du tycker om kan njuta tillsammans hos oss. Unna er en heldag med massage, bad och bastu. Hör av dig till oss så kommer vi överens om tid och pris. 

Vi arrangerar även större gruppbehandlingar och events. Kanske ska du och dina vänner fira en födelsedag, eller kompisen som ska gifta sig? Vi kan skräddarsy evenemang och behandlingar för alla tillfällen och är alltid öppna för förslag. Vad sägs till exempel om hälsokvällar med föreläsning och provning av våra produkter? Eller en massage-kurs? Antingen hos oss på spat eller hemma hos er. Kontakta oss för mer information.

Presentkort & produkter

Vill du skämma bort någon du tycker om? 

Ge bort ett presentkort på en behandling på Mitt i sjön. Kortet är giltigt i 12 månader och kan fyllas med valfritt belopp eller gälla för en specifik behandling. Har du inte möjlighet att ta dig hit kan du höra av dig till oss så skickar vi presentkortet med posten. 

Tips! Boka in en behandling samtidigt som du köper presentkortet.

Förutom presentkort säljer vi även ekologiska produkter från MARIA ÅKERBERG.

Bokningskalender

Kontaktinformation

Ågatan 12
Ulricehamn
Kontaktperson: Krista Chittem
Telefon: 0321-14855
Bokning: 0321-14855

E-post: info@mittisjon.se
Hemsida: www.mittisjon.se

Hitta hit

Öppettider

Tis - Fre 9:00-18:00
Lör 9:00 - 14:00

(Lördagar kan variera)

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Populära behandlingar

Klassisk/Djupgående Massage

25 min 410kr
50 min 630kr

Klassisk Ansiktsbehandling
50 min 630kr